'ÇOK ŞANSLI EMNİYET MÜDÜRLERİNDENİM'

Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı'na terfi eden Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, "Her zaman teşkilat olarak en büyük destekçimiz Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmuştur" dedi.

'ÇOK ŞANSLI EMNİYET MÜDÜRLERİNDENİM'

 Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine tayin edildi. Terfi süresi geldiği için atanan Saka'nın yerine ise Alanya'da bir dönem Terörle Mücadele'nin başında olan ve Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü de yapan Haşim Çakmaklı atandı. Müdür Saka, bugüne kadar kendisine her türlü desteği esirgemeyen Dışişişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve tüm Alanya halkına teşekkür ederken, "Görev yaptığım iki yıl boyunca tüm emniyet teşkilatı olarak Alanya'da halkımızın geleceğe güven ve umutla bakmalarını sağlamak, huzurlu ve güvenli bir ortamı sürekli hakim kılmak tek amacımız oldu" dedi. 

banner111
Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret ederek veda etti. Alanya’nın yeni İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı da Kaymakam Tanrıseven’i ziyaret ederek görevine başladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na görevi boyunca her türlü desteği verdiği içiş şükran duyduğunu ifade eden Saka, "Bizler kamunun bize sağladığı kaynakları ve imkanları yerel ölçekte de en iyi şekilde değerlendirmek ve hizmete dönüştürmekle görevli kişileriz. Bu bizim temel vazifemiz. Bir şeyi memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki çok şanslı emniyet müdürlerindenim. Çünkü her zaman teşkilat olarak en büyük destekçimiz Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmuştur. Bir Emniyet Müdürünün temel görevi kenti huzur ve güven içerisinde idare etmektir. Uyumu sağlamaktır. Bu uyumu da sağladığımızı düşünüyorum. Bunda Sayın Bakanımızın, Sayın Kaymakamımız Dr. Hasan Tanriseven ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok ciddi çabaları olmuştur. Kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

"Alanya halkının geleceğe güven ve umutla bakmalarını sağlayacak endişeden uzak, huzurlu ve güvenli bir ortamı sürekli hakim kılmak amacımız oldu" diyen Saka, "Temel görevimiz vatandaşımızın can ve mal güvenliğini, toplumun huzurunu ve emniyetini sağlamak, yasalarla güvence altına alınan bireylerin temel hak ve özgürlüklerini güvence içerisinde kullanmasına imkan tanıyacak ortam oluşturmaktı. Görevimi inanıyorum ki yeni gelen müdürümüz de başarıyla devam ettirecek. Ona da başarılar diliyorum, Allah mahçup etmesin diyorum" şeklinde konuştu. 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka’ya Antalya’da yeni görevinde başarılar diledi.

‘EL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ’

Kaymakam Tanrıseven Alanya’da Emniyet Müdürü değişiminden sonra da vatandaşın huzur ve güvenliği için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Tanrıseven şunları kaydetti: “Alanya Türkiye’nin örnek ve güvenli kentlerinden bir tanesidir. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Emniyetiyle, Jandarmasıyla, Başsavcılığıyla, Kamu Kurumlarıyla ve vatandaşıyla, Alanya örnek bir duruş sergiledi. Birlik ve beraberlik içerisinde oldu. Suç ve suçlular ile her türlü mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye devam edeceğiz."

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Haşim Çakmaklı’ya da Alanya’daki yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Tanrıseven, “Başta FETÖ Terör örgütü olmak üzere her türlü kanun dışı yapı ile mücadele edeceğiz” dedi. Kaymakam Tanrıseven, yeni İlçe Müdürü Çakmaklı’dan vatandaşlara karşı yaklaşımlarında hoşgörü ve güler yüzün eksik edilmemesini istedi. Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı’da, Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatları ve emirleri doğrultusunda Alanya için bütün gayretimizle çalışacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 18:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83