ALTSO'dan 'Risk Tabanlı Proses Eğitimi'

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü işbirliğiyle 21-22 Şubat 2018 tarihlerinde; Risk Tabanlı Proses Eğitimi gerçekleştirildi. TSE Alanya Bölge Müdürlüğü’nden Baş Tetkik görevlisi Ahmet Eryurt tarafından verilen eğitime çok sayıda kişi katıldı.

ALTSO'dan 'Risk Tabanlı Proses Eğitimi'
ALTSO ile TSE Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürlüğü işbirliğinde Risk Tabanlı Proses Eğitimi gerçekleştirildi. 
Eğitimin başında TSE’nin kuruluşundan bahseden Eryurt, “Türk Standartları Enstitüsü; her türlü madde ve mamuller ile usul ve hizmet standartlarını yapmak amacıyla 18.11.1960 tarihli ve 132 sayılı Kanunla kurulmuştur. Türk Standartları Enstitüsü'nün izni olmadan bu marka hiçbir şekil ve şart altında kullanılamaz. Yalnız Türk Standartları Enstitüsü tarafından kabul edilen standartlar Türk Standardı adını alır” dedi. 
Eryurt, Risk Tabanlı Proses Eğitimi’nin amacını ise, “TS EN ISO 9001:2015 “Kalite Yönetim Sistemi” standardı kapsamında, risk tabanlı düşünce ile proses yönetiminin anlaşılması, uygulamaya yönelik örneklerin paylaşılması ve pratik çalışmaların yapılması” olarak açıkladı. 

Eryurt, proses, proses yaklaşımı, terimler gibi konularda ayrıntılı bilgiler vererek, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83