ALTSO SEMİNERLERE DEVAM EDİYOR

ALTSO Akademi’nin 2016 yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri kapsamında 16 Nisan 2016 Cumartesi günü ‘Bizi Yöneten Güç Bilinçaltı’ eğitimi gerçekleştirildi.

ALTSO SEMİNERLERE DEVAM EDİYOR

 ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime çok sayıda kişi katıldı. Profesyonel Koç Sibel Toprak tarafından verilen eğitimde, ‘bilinçaltı’ ve ‘enerji’ konuları başta olmak üzere, algı, duygu ve düşünceler gibi konular işlendi. 

banner111
Katılımcılara eğitim amaçlı çeşitli aktiviteler de yaptıran Toprak, “Akıl, hayatımızda çok önemli bir konumdadır. Ama normal yaşamda da çok tehlikeli bir hal alabilir. Yani normal yaşamda tehlike yaratacak kadar tehlikelidir” dedi.

Bilinçaltında inançlarımızın olduğuna değinen Toprak, “Bilinçaltımız bizi yönlendirir çünkü orada inançlarımız vardır. İnandığımız değerler vardır. Bilinçaltımızın bizi yönlendirmesini istemiyorsak, kendimizi tanımamız, kendimizi bilmemiz gerekiyor” dedi.
Gerçeğin kendisini hiçbir zaman objektif olarak anlatamadığımıza da vurgu yapan Toprak, “Gerçeği anlatamayız çünkü kendimizle yüzleşemediğimiz için gerçeği çarptırıyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83