BABA ÇAVUŞOĞLU'NDAN AHEP'E 100 BİN TL

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Osman Çavuşoğlu, AHEP Üniversitesi'ne 100 bin lira bağış yaptı. Kaymakam Tanrıseven, "Bu yardımın tüm iş adamlarımıza örnek olmasını diliyoruz" dedi.

BABA ÇAVUŞOĞLU'NDAN AHEP'E 100 BİN TL

 Ekonomik desteklerle ayakta duran Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi'ne Çavuşoğlu ailesinden büyük eğitim katkısı geldi. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası Türk'ler eski Belediye Başkan'ı Osman Çavuşoğlu, HEP Üniversitesi'ne 100 bin lira bağış yaptı. Hamdullah Emin Paşa Koleji Kurucular Kurulu Üyesi de olan Çavuşoğlu, eğitime yapılan her katkının Alanya'nın ve gençlerin geleceğine destek olacağını belirterek, "Alanya'da ilköğretimden yüksek öğretime kadar her alanda okulumuz mevcut. Üniversitelerimiz Alanya'nın ve gençlerimizin geleceği. Mutlaka sahip çıkmalı ve yaşatmalıyız. Geçmiş yıllara göre bu kış Alanya daha canlı ve yaşayan bir şehir oldu. Bunun nedeni de öğrencilerimizdir. Esnafımız bu durumdan oldukça memnun. Gelecek yıllarda öğrenci sayısı arttıkça Alanya daha hareketli bir şehir olacaktır. Elimizde ki okulların kıymetini bilelim" dedi.

banner111

'BU DESTEK İNŞALLAH ÖRNEK OLUR'

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Vakfı Başkanı ve Kaymakam Dr Hasan Tanrıseven, yaptığı destekten dolayı Çavuşoğlu'na teşekkür ederek, "Sayın Çavuşoğlu karşılıksız olarak üniversitemize 100 bin lira yardımda bulunarak zor zamanımızda bize destek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bu desteğin Alanya'da ki iş adamlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza örnek olmasını diliyoruz" dedi.   

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 18:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83