'ARAPLARI ALANYA'YA ÇEKMEK İÇİN GİRİŞİMDE BULUNULMALI'

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Antalya İl Başkanı Hakan Çimen, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

'ARAPLARI ALANYA'YA ÇEKMEK İÇİN GİRİŞİMDE BULUNULMALI'

 Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Antalya İl Başkanı Hakan Çimen, Kaymakam Tanrıseven'e, Sankon'un Antalya teşkilat yapılanması ve bölgemizde düzenlediği organizasyonlarla ilgili bilgi verdi. Başkan Çimen, "Sankon tam bağımsız bir ekonomik sivil toplum kuruluşudur. Sankon'un bünyesinde yatırımcılar, sanayiciler, iş kadınları ve iş adamları bulunmaktadır. Konfederasyonumuzun yönetim şekli dünyaya açılan bir kapı gibidir. Arap, Afrika, Balkan ve Avrupa Devletlerinde yatırımları olan aktif iş kadını, iş adamı yatırımcı ve sanayici üyemiz bulunmaktadır. Girişimlerimizle Arap ülkelerini bölgemize çekmeyi hedefliyoruz" dedi.

banner111

KAYMAKAM TANRISEVEN "ARAP ÜLKELERİNİN VATANDAŞLARINI ALANYA'YA ÇEKMEK İÇİN GİRİŞİMLERİNİZ OLMALI"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven kabulde yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek şöyle konuştu: "Ekonomi alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımız ekonomide ithalat, ihracat ve uluslararası ticarette ürünlerimizin markalaşma sürecinde ürünlerimizin yurt dışında pazar bulmasında ülkemizin ekonomik olarak kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ayrıca, bölgemizde de turizme önem vermeliyiz. Alanya kültürel mirası olan bir şehir. Arap üyeleriniz bulunduğundan dolayı Arap ülkelerinin vatandaşlarını Alanya'ya çekmek için girişimleriniz olmalı. Arap ülkelerinin Alanya'ya olan ilgisini biliyoruz. Biz Alanya Kaymakamlığı olarak ülkemize, milletimize, devletimize hizmet eden sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman yanındayız."

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 09:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83