Bahçeşehir'in konuğu Başkan Yücel oldu

Alanya’nın önde gelen eğitim kurumu Bahçeşehir Koleji Alanya kuruluşunun 10.yılına özel olarak düzenlediği “10.Yıl Sohbetleri” kapsamında geçtiğimiz hafta Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel konuk oldu.

Bahçeşehir'in konuğu Başkan Yücel oldu
Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Burcu Baba, Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba ve Bahçeşehir Koleji Alanya Akademik Yönetimi ile yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel hem Bahçeşehir Koleji Alanya mutfağından çıkan lezzetli yemekleri tatma fırsatı buldu hem de Alanya’ya katkı sağlayabilecek projeler hakkında sohbet etti. Keyifli geçen sohbetin ardından Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği’nin düzenlediği kermese katılan Yücel, Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrenciler ile zaman geçirdi.


Bahçeşehir Koleji Alanya Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba; “Kuruluşumuzun 10.yılına özel olarak düzenlediğimiz “10.Yıl Sohbetleri” ve “10 Yıla 10 Konuk” programlarımız ile çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Her sene daha da güçlenerek devam ettiğimiz bu yolda, sadece öğrencilerimiz ve velilerimiz için değil tüm Alanya için daha nice güzel projelerimiz olacak” diye belirtti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83