Çelik ve Berberoğlu kapı kapı dolaşıyor

Mustafa Berberoğlu ve Sena Nur Çelik referandum çalışmaları kapsamında Alanya da ev ziyaretleri yapıyorlar.

Çelik ve Berberoğlu kapı kapı dolaşıyor

16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmalarına tüm partiler hız verdi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu çalışmalar kapsamında ev ziyaretleri yapıyorlar. 

banner111
Çelik ve Berberoğlu dün ilk olarak Payallar Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştular. Payallar'da vatandaşlara yeni paketi anlatan ikili bilgilendirme toplantısı yaptılar. 

Çelik ve Berberoğlu daha sonra Konaklı Mahallesi'nde çalışmalarına devam ettiler. Konaklı'da ev ziyaretlerinde bulunan Çelik ve Berberoğlu 115 yaşındaki Mehmet Yılmaz'ın evini ziyaret ettiler. Mehmet Yılmaz ve ailesine yeni paketi anlattılar. İlçe Başkanı Berberoğlu 115 yaşındaki Mehmet Yılmaz'ın milletvekili yaşının 18 olmasına 'evet' dediğini söyledi.

Batı Alanya'daki ziyaretleri tamamlayan ikili daha sonra Alanya'nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar'a geçtiler. Mahmutlar'daki seçim bürosuna gelen partililerle buluştu ve refrandumda vatandaşları 'evet' demeye davet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83