Bahçeşehir ünlü isimleri ağırladı

Alanya’nın 10 yıldır eğitimde değişmeyen öncüsü Bahçeşehir Koleji Alanya ve Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği gerçekleştirdikleri seminerlere 10 ve 11 Mart günlerinde bir yenisini daha ekledi. “10 Yıla 10 Konuk” kapsamında “Sağlık Günleri” konulu seminere konuşmacı olarak ünlü Onkolog Sayın Yavuz Dizdar ve Türkiye’nin ilk Fitoterapi Uzmanı Sayın Dr.Ümit Aktaş katıldı.

Bahçeşehir ünlü isimleri ağırladı

10 Mart günü Bahçeşehir Koleji Alanya konferans salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Sayın Yavuz Dizdar, bilinçli nesiller yetiştirebilmek adına sahip olduğu değerli bilgileri öğrencilerle paylaştı. Sayın Dizdar, nelerin kanseri tetiklediğini ya da sebep olduğunu anlatırken, hangi ürünlerin sağlıksız olduğunu da dile getirdi. Evimizde kendi imkanlarımız ile çok kolay elde edilebilecek ürünleri anlatan Sayın Yavuz Dizdar insanların doğru bildikleri yanlışları söyledi.

banner111
11 Mart günü Alanya ve Ticaret Odası’nda yapılan ikinci oturumda zengin içerikli ve kaliteli geçen 2 saatlik seminerde yoğun katılım nedeni ile yer kalmazken, katılımcılar bütün dikkatleri ile doğal beslenme konusunun uzmanları ve savunucularını dinlediler. Her iki konuşmacı da sağlığı tehdit eden unsurları, insanların reklamlar aracılığı ile nasıl kandırıldığını ve doğal beslenmenin önemini vurguladı.

Seminer sonunda katılımcıların sorularına içtenlikle ve özenle yanıtlayan Sayın Yavuz Dizdar ve Sayın Ümit Aktaş, Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu Sayın Burcu Baba ve Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği’nden sertifikalarını aldılar. Bahçeşehir Koleji Alanya anı defterini dolduran Dr. Yavuz Dizdar nazik davetleri için Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği’ne teşekkürlerini sundu.

Seminerden sonra “Mutluluk Kürleri” adlı kitabını imzalayan Dr. Ümit Aktaş, Alanya’da konuk olmaktan keyif duyduğunu belirtti.

Alanya halkının yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Bahçeşehir Alanya her zaman olduğu gibi yine katılımcılarından tam puan aldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2017, 12:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83