BAHÇEŞEHİRLİ OLMAK İÇİN YARIŞTILAR

Bahçeşehir Koleji Alanya’da 27 Şubat Cumartesi günü Dünya Okuluna Kabul Sınavı uygulandı. Sınav başvuruları yoğun ilgi sebebi ile 25 Şubat Perşembe günü sabah saatlerinde kapandı.

BAHÇEŞEHİRLİ OLMAK İÇİN YARIŞTILAR

 Sınava  İlkokul  4. Sınıf,Ortaokul 5-6-7. Sınıf öğrencileri katıldı. 4. ve 5. Sınıflara 60, 6 ve 7. Sınıflara 80 soru soruldu. Saat 10.00’da başlayan sınavda 4 ve 5.Sınıflar 80 dakika, 6 ve 7.Sınıflar 100 dakika boyunca ter döktü.

banner111
27 Şubat Cumartesi  günü tüm kadrosu ile hazır olan Bahçeşehir Koleji Alanya Ailesi Bahçeşehirli olmak isteyen, Bahçeşehir Koleji Alanya’da eğitim görmek isteyen öğrencileri ağırladı.

Sabah 8.30’dan itibaren  Bahçeşehir Koleji Alanyanın servis araçlarıyla Alanya’nın çeşitli güzergahlarından alınan  1800’ü aşkın öğrenci gözetmenler eşliğinde  sınav salonlarına alındı. Velilerimiz ise Bahçeşehir Koleji Alanya’nın bahçesinde  kurulan akademik ve sosyal  bilgilendirme standlarında  öğrencilerini heyecanla bekledi.

Bahçeşehir Koleji  Alanya Kurucusu  Burcu Baba,  9 yıldır uygulanan kabul sınavına katılım sağlayan öğrenci ve velilere teşekkür ederek Alanya velilerinin başarıyı en iyi şekilde takip ettiğini vurguladı. Ayrıca  Dünya Okulu Kabul Sınavına Alanya’da eğitim gören öğrencilerin her geçen yıl daha fazla talepte bulunduğunu ve  katılımın yoğunluğu Bahçeşehir Koleji Alanya’nın  başarısını, seçkinliğini ve istikrarını bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83