Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Meliha Özkan Resim Atölyesi açıldı

Hayırsever Özkan Ailesi tarafından yaptırılan Barbaros Azakoğlu Meliha Özkan Resim Atölyesi Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer’in katılımıyla açıldı

Barbaros Azakoğlu Ortaokulu Meliha Özkan Resim Atölyesi açıldı

Hayırsever Mehmet Özkan ve eşi Meliha Özkan tarafından Barbaros Azakoğlu Ortaokuluna yaptırılan Meliha Özkan Resim Atölyesi’nin açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışta ilk olarak okul müdürü Fadime Balık tarafından açılış konuşması yapıldı. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Altso aşkanı Mehmet Şahin tarafından konuşmalar yapıldı ve okulda folklor, satranç, futsal, sokak futbolu, tenis, İngilizce konuşma yarışmalarında öğrencilere danışmanlık yapan ve başarı getiren öğretmenlere Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılar tarafından şükran belgesi verildi. Daha sonra okul yönetimi tarafından hayırsever Özkan ailesine çiçek ve teşekkür plaketi takdim edildi. Konuşmaların ardından katılımcılara hitap eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli katılımcılar değerli öğrenciler hepinizi selamlıyorum. Bugün burada hayırsever Özkan ailesi tarafından yaptırılan resim atölyesi açılışı için bulunuyoruz. Bizler her hafta okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizin yanlarında oluyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda da başarılı olmalarını istiyoruz. Bunun içinde öğretmenlerimizin desteği ve velilerimizin teşviki gerekli ve en önemlisi bu ortamın sağlanması için alt yapı oluşturulması lazım. Bu kapsamda öğrencilerimize sanatsal anlamda kendilerini geliştirmeleri için onlara bu imkanı sağlayan hayırsever ailemiz Mehmet Özkan ve Meliha Özkan’a desteklerini esirgemeyen Alanya Belediyesi ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’na ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Alanya’mızı hep birlikte çalışarak en iyi yerlere taşıyacağız. Resim Atölyemiz öğrencilerimize hayırlı olsun.’’ dedi.

banner111

Konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer, hayırsever Özkan ailesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Altso Başkanı Mehmet Şahin ve öğrencilerle birlikte kurdele kesilerek resim atölyesi açılışı gerçekleştirildi. Atölye’de okulun resim öğretmeni Mehmet Ünlü tarafından oluşturulan resim sergisi düzenlendi ve Kaymakam Ürkmezer tarafından okulun resim öğretmeni Mehmet Ünlü’ye çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83