Teknoloji sergisi yarın açılıyor

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu işbirliğinde düzenlenen 'Geçmişten Günümüze Teknoloji' sergisi 30 Mart’ta açılıyor.

Teknoloji sergisi yarın açılıyor

Yıllardır bir çok projeye ve farkındalığa imza atan, Türkiye’ye ve Alanya’ya çalışmaları ile örnek olan Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile çok önemli bir projeye daha imza attı. Yarın saat 10.00'da Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) 'Geçmişten Günümüze Teknoloji' adlı serginin açılışı gerçekleştirilecek. Serginin amacı teknolojik ürünleri tanıtmanın yanı sıra, günümüzde gelişen ve değişen teknolojiyi göstermek. 

‘HERKESİ BEKLİYORUZ’ 

banner111

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı AGC Başkanı Gaye Coşkun ise projenin önemine vurgu yaparak, “Mahmutlar Kılıçarslan İlköğretim okulu aslında Alanya’da ve Türkiye’de hatta farkındalığı çok yüksek bir eğitim kurumu. Son olarak da iletişim kanalları ve kaynakları ile ilgili bir çalışma içerisinde öğretmenimiz ve okulumuz. Çok güzel bir proje. Tüm Alanya halkını bekliyoruz.” diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2022, 17:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83