Başkan Ali Akkaya çözüm için hızlı başladı

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ve Ulaşım Daire Başkanı Nurettin Tonguç’u ziyaret ederek ulaşımla ilgili taleplerde bulundu.

Başkan Ali Akkaya çözüm için hızlı başladı

Alanya Şoförler Odası Başkanı seçilen Ali Akkaya esnafın yaşadığı sorunların çözümü için harekete geçti. Antalya’ya giderek çeşitli temaslarda bulunan Akkaya, taksimetre açılış fiyatı, Maxim uygulaması ve binbin ile ilgili taleplerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Ulaşım Daire Başkanı Nurettin Tonguç ile görüşen Akkaya’ya Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere de eşlik etti.

Ziyarette Akkaya, Böcek ve Tonguç’a ulaşımla ilgili yaşanan sorunları aktardı. Akkaya, “En önemli konumuz taksimetre. Yüksek bir açılış rakamı istedik. Bunun yanında Maxim uygulamasının kapatılması talebini ilettik. Binbin konusunu da konuştuk. Büyükşehir belediyesi binbinlere izin vermemiş. Buna Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı izin vermiş. Binbin konusunda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile görüşeceğiz. Türkiye 6’ncı Ulaştırma Bölge Müdürü Serhan Özkanlı ile de görüşerek yasadışı taşımacılıkla ilgili denetim talebinde bulunduk. Özakınlı gerekli adımları atacaklarını söyledi” diye konuştu.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83