'İNSAN İHTİYAÇ DUYARSA ÇÖZÜMÜNÜ BULUR'

ALTSO Akademi’nin 2015 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri devam ediyor.

'İNSAN İHTİYAÇ DUYARSA ÇÖZÜMÜNÜ BULUR'

 Bugün  saat 10:00’da ALTSO Konferans Salonu’nda “Profesyonel başarı rotası; güçlü yönlere odaklanma” semineri gerçekleştirildi.

banner111
Profesyonel Koç Gökçe Pınar tarafından verilen seminere çok sayıda kişi katıldı. 
“Başarısızlık yok, sadece deneyim var” diyen Pınar, geleceğin ve gelişimin anahtarının problemin varlığı olduğunu ve problemlerin insan sistemini geliştirdiğini söyledi. Pınar, “İnsan mevcut şartlar içinde kendisi için en iyi seçimi yapan varlıktır ve yeteri kadar ihtiyaç duyarsa çözümü bulur” dedi.

İstek-ihtiyaç ve yeterlilik döngüsünden bahseden Pınar, “İnsan kim olduğunu bilmek için kim olmadığını deneyimliyor ve bu çok güzel bir yolculuk” diye konuştu. Katılımcılara, kendi öncelikli değerlerini ve güçlü yönlerini koçluk araçlarını kullanarak nasıl çıkarabileceklerini anlatan Pınar, kararsızlık anında stratejik kararın değerler tablosuyla nasıl verebildiğini uygulamalı olarak gösterdi.

Hedef belirlemede swot analizi ve önceliklerin yönetimi tablosunu uygulamayı öğreten Pınar, güçlü yanlarımıza ve değerlerimize uygun hedefler belirlemenin dengeli ve mutlu bir yaşam sürmek için önemli araçlar olduğunu vurguladı.

ALTSO Akademi’nin 2015 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri 28 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 10:00’da ALTSO Konferans Salonu’nda Alime Büyük Gönen’in vereceği ‘Duygularımız, bedenimiz, egzersiz ve dans terapi = Bety” semineriyle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 14:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83