İŞTE O KURS BAŞVURULARI BAŞLADI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İşkur Müdürlüğü ve Ziraat Odası tarafından ortaklaşa düzenlenecek 2016 yılı "Sürü Yönetimi Elemanı Kursu" başvuruları başladı.

İŞTE O KURS BAŞVURULARI BAŞLADI

 "Sürü Yönetimi Elemanı Kursu" Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı Birimi veteriner hekimleri tarafından verilecek.  Kurs başvuruları İşkur Alanya Müdürlüğü’ne 03 Mart 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılacak. Kursun kontenjanı 20 kişidir. Üç hafta sürecek olan eğitimlerde dersler günde 8 saat ve gündüz yapılacaktır. İki hafta teorik ve 1 hafta uygulama eğitimi verilecek, sınav sonunda başarılı kursiyerlere belgeleri verilecektir. Sürü Yönetimi Elemanı Kursuna katılmak isteyenlerin aşağıdaki belgeler ile İşkur Alanya Müdürlüğü’ne başvurması gerekmektedir.

banner111
Başvuru için gerekli belgeler:  Öğrenim durumunu gösterir belge, Nüfus cüzdan fotokopisi, İş-Kur kayıt belgesi, Ziraat Bankası hesap numarası, Kurs başvuru dilekçesi



Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83