Kaymakam Ürkmezer kitap okuma etkinliğine katıldı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Hacıkadiroğlu İlk-Orta Okulunu ziyaret etti.

Kaymakam Ürkmezer kitap okuma etkinliğine katıldı

Kaymakam Ürkmezer ilk olarak Hacıkadiroğlu İlk-Orta okulu bahçesinde 900 öğrenci ve okul yönetimiyle birlikte ‘Kitabını Oku Geleceğini Oku’ Etkinliği kapsamında kitap okuma etkinliğine katıldı.

Kitap okuma etkinliğinin ardından öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Sevgili öğrenciler bu güzel havada çok güzel bir etkinlik yaptık, bu etkinliğe katılmaktan çok mutlu oldum. Bu yaşlarda öğrendiğiniz bu alışkanlıklar yani kitap okumak, dişlerinizi fırçalamak, erken yatmak ve erken kalkmak , derslerinize düzenli çalışmanız ömrünüz boyunca bu güzel alışkanlıklar sizinle beraber devam edecek ve bu alışkanlıkları bırakmamalısınız. Diğer bir konu ise pandemi şartlarından dolayı maskemizi takıp hijyen kurallarına uyuyoruz ve ellerimizi bol bol yıkıyoruz hepinize iyi dersler diliyorum” dedi.

banner111

Daha sonra okul Müdürü Mustafa Adıbelli ve öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle tanışıp okul ve öğrencilerin eğitim öğretim durumları hakkında bilgi aldı. Öğretmen ve okul idarecilerine hitaben “Değerli arkadaşlar pandemi döneminden dolayı yüz yüze eğitime başlayan çocuklarımızın okullarını ziyaret ederek onlara moral motivasyon ve uzaktan eğitim sonrası uyum ve adaptasyon süreçleri için yanlarında oluyoruz onlarla beraber kitap okuyoruz. Bildiğiniz üzere “AHENK” projesi faaliyete geçirildi proje ile ilgili geçen hafta planlama toplantısı gerçekleştirdik. AHENK projesi kapsamında amacımız çocuklarımızın akademik başarısı, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerini tek çatı altında toplayıp toplumun gündemini de bu konularda eğitime odaklamamızdır” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83