Kaymakam Ürkmezer’den sınav öncesi tavsiye

Öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, onlara lise sınavı öncesinde tavsiyeler verdi. Kaymakam Ürkmezer, “Bu dönemi en az stres ve en az kaygıyla atlatmalısınız. Bu konuda özverili ve elinizden gelenin en iyisini yaparak çalışırsanız mutlaka başarıya ulaşırsınız” dedi.

Kaymakam Ürkmezer’den sınav öncesi tavsiye

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer Obaköy Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaretinde ilk olarak okul müdürü Mehmet Mustafa Yılmaz’dan okulun durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Ürkmezer okul ve çevresini inceledi. Daha sonra okul öğretmenleriyle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer öğretmenlerle toplantı yaptı. Ürkmezer, “Değerli öğretmenler her hafta okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Amacımıza öğrencilerimize destek olarak, öğretmenlerimizin de motivasyonunu artırmak. Biliyorsunuz AHENK Projesi kapsamında öğrencilerimiz için birçok faaliyet yapmaya devam ediyoruz. Öğretmenlerimizden öğrencilerimizi akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara yönlendirmeye devam etmelerini istiyoruz. Tabi en önemli konuların başında da kitap okumak geliyor. Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını mutlaka kazandırmalıyız. Değerler eğitimi konusunda da çocuklarımız için güzel yönlendirmelerde bulunmamız gerekli. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

“EN AZ STRES VE EN AZ KAYGIYLA  ATLATMALISINIZ”

banner111

Öğretmenlerle yapılan toplantının ardından sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, 8. sınıflarla bir araya gelerek öğrencilerle yaklaşan lise sınavlarıyla ilgili konuştu. Ürkmezer, “Değerli öğrenciler önünüzde bir sınav maratonu var. Önemli olan bu dönemi en az stres ve en az kaygıyla atlatabilmek. Bu konuda özverili ve elinizden gelenin en iyisini yaparak çalışırsanız mutlaka başarıya ulaşırsınız. Sınavlara hazırlanırken kitap okumayı unutmamalısınız. Çünkü kitaplar hayatımızın her yerinde ve bizlere başarı getiren en önemli dostlarımız. Hepinize başarılar diliyorum’’ diye konuştu. 
 

MESLEKLER HAKKINDA SOHBET ETTİ

8. sınıf ziyaretlerinden sonra diğer sınıfları da ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle hedefledikleri meslekler hakkında sohbet ederek kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Son olarak okulun kütüphanesini ziyaret eden Ürkmezer öğrencilerle dersleri hakkında konuşarak burada da kitap okudu ve öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83