Kestel İsa Küçülmez Caddesi yenileniyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde ve ana arterlerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kestel İsa Küçülmez Caddesi yenileniyor

Çalışmalar kapsamında Kestel Mahallesinde kaldırım ve altyapı çalışmaları tamamlanan İsa Küçülmez Caddesi’nin 1 kilometrelik kısmında asfalt yenilenmesi için eski asfaltın sökülme çalışmasına başlandı. Ekipler bir yandan yağmursuyu giderleri yaparken bir yandan da iş makineleri eski asfaltı sökerek yenileme çalışması için hazır hale getiriyor.

banner111

BAŞKAN YÜCEL; “KESTEL’E YAKIŞIR BİR CADDE OLACAK”

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İsa Küçülmez Caddesi’nin 2 kilometrelik kısmını merkeze kadar bölünmüş yol olarak 2017 yılında hizmete sunmuştuk. D-400 Karayolundan merkeze kadar caddeyi yeniden düzenledik. Yeni görünümüyle İsa Küçülmez Caddesi, Kestel’in yeni yüzü oldu. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarımızla caddemizi güzel bir görünüme kavuşturduk. Şimdi ise merkeze doğru olan bölümünde düzenleme ve kaldırım çalışması başlattık. Altyapı çalışmalarını tamamladık. Şu an eski asfaltın söküm çalışmalarına sürüyor. Önümüzdeki günlerde caddenin bir kilometrelik bölümün asfaltını yenileyerek halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83