KAYMAKAMDAN OKUL MÜDÜRLERİNE TALİMAT

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda "Başarı Stratejileri Geliştirme Projesi’nin" genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Tanrıseven, müdürlerden başarı çıtasının daha da yukarıya yükseltilmesini istedi.

KAYMAKAMDAN OKUL MÜDÜRLERİNE TALİMAT

 Toplantıda geçtiğimiz yılın genel bir değerlendirmesi yapılarak 2015-2016 Eğitim -  Öğretim yılının hedefleri belirlendi. Yapılan değerlendirmede okulların başarı oranının arttığı görüldü. Alanya’da ikinci kez Başarı Stratejileri Geliştirme Projesi ile bütün okulların sınav bazlı başarı sırası ve okulların başarı durumları istatistikî olarak ortaya konuldu.

banner111
TANRISEVEN : HEDEFİMİZ İL GENELİNDE İLK 3

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven toplantıda, Alanya’nın eğitimde başarı çıtasını yükselterek il genelinde ilk 5'i yakaladığını söyledi Kaymakam Tanrıseven, bu yılki hedefin il genelinde ilk 3'e girmek olduğunu belirtti. 

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasında şunları kaydetti; “Antalya’da eğitimde başarı sıralamasında hedefimiz ilk 3 olmalı. Başarı grafiğini yükseltmek buradaki herkesin görevidir. Herkesin başarı yüzdesini bir üst basamağa taşımak için okuldaki müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenler çalışma yapıp bu grafiği yükseltmesi gerekir. Çalışmalarınız sadece sınavlara yönelik değil, aynı zamanda öğrencilerimizi sosyal hayatın içine koyacak şekilde olmalıdır. Öğrencilerimizin sportif, sanatsal, kültürel faaliyetlerde de başarılı olmaları içinde elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Geçen sene koymuş olduğumuz hedeflerin üstüne çıkmalıyız. Antalya’da örnek ilçe olalım. Diğer bir amacımız ise, Alanya'nın üniversite bir şehri olmasıdır. Bunun için gayret göstermeliyiz. Alanya'da 2 üniversite mevcuttur. Biri Devlet üniversitesi olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, diğeri ise vakıf üniversitesi olan AHEP'tir. Son sınıf öğrencilerimize bu iki üniversiteyi de tanıtmalıyız. Yardıma muhtaç öğrencilerimize de destek olmak zorundayız. İhtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit ederek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yönlendirelim. Sosyal devlet anlayışının gereğini yerine getirelim, ihtiyaç sahiplerine destek olalım.  Ben bugünden itibaren yapacağınız çalışmanız için hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum '' 

Toplantıda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise, Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Er ''Biz eğitimciler Kaymakamımızı her zaman yanımızda gördük. Eğitimin seviyesini ve kalitesini arttırarak belirlediğimiz hedefe ulaşmaya çalışacağız'' dedi.
 
Toplantıya İlçe Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Şube Müdürü Emin Yaman, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 16:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83