YABANCILARIN NOEL HAZIRLIĞI

Aylık olağan Toplantısını gerçekleştiren Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi’nin gündemini Noel Pazarı ve Sağlık Turizmi oluşturdu.

YABANCILARIN NOEL HAZIRLIĞI

 MECLİSTEN SAĞLIK TURİZMİNE DESTEK 

banner111
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi aylık toplantısını Meclis Başkanı Abdullah Karaoğlu Başkanlığında Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirdi. Alanya Sağlık Turizmi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Girgin’le birlikte Devlet Hastanesi Uluslararası Hasta Birimi'nden bir grup doktor Yabancılar Meclisi’ni ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  Derneğin faaliyetlerini sağlık turizmi açısından son derece önemli bulduklarını açıklayan Yabacılar Meclisi Üyeleri, Alanya’da sağlık turizminin geliştirilmesi için her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

NOEL PAZARI 13 ARALIK’TA… 

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından organize edilen “Uluslararası Alanya Noel Pazarı”,  bu yıl 13 Aralık’ta düzenlenecek. Bugün yapılan toplantıda üyeler,  6. kez düzenlenecek Pazarla ilgili hazırlıkları değerlendirdiler. Yerli ve yabancı derneklerin katılacağı 6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı’na bu yıl ilginin daha fazla olduğunu belirten Meclis Üyeleri, Alanya Belediye Başkanına ve çalışanlara teşekkür ettiler.

Gündeme ilişkin basın mensuplarına  değerlendirmede bulunan Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, “Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz 2. Uluslararası Sanat Sergisi’nde yerli ve yabancı sanatçılarımızın,  eserlerini sergilemelerine  vesile olduk. 13 Aralık’ta düzenleyeceğimiz,  6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı’nda da yerli ve yabancı dernekleri tekrar buluşturacağız. Her zaman olduğu gibi pazardan elde edilen geliri de  yardım amaçlı kullanacağız. Ayrıca bugünkü toplantımızda Alanya Sağlık Turizmi Derneği’nin yöneticilerini ağırladık. Yerleşik yabancıların sayısı her geçen gün artıyor. Sağlık turizminin geliştirilmesi de bu açıdan oldukça önemli. Derneğin vereceği hizmetler konusunda üyelerimizi bilgilendirdik, onlardan destek istedik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83