ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü TÖRENLE ANDIK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümü Alanya’da törenlerle anıldı.

ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü TÖRENLE ANDIK

 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başladı. Saat 09.05’de sirenlerin çalması ile 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ile anıt önündeki tören sona erdi.

banner111
Anıta çelenk koyma töreninin ardından, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenleri, Alanya Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikler ile devam etti. Anma törenlerinde, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Hasan Çolak Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni Demet Aydoğan yaptı. Okul müzik grubunca Müzik Öğretmeni Yavuz Karaca yönetiminde Yemen Türküsü, Bir Fırtına Tuttu Bizi ve Ben Seni Görmeden Sevdim adlı eserler icra edildi. Hasan Çolak Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı zümresinin, ''Anıtkabir'' adlı oratoryo sunumunun ardından törenler sona erdi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma törenine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Belediye Başkan Vekili Garip Kodal, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Adalet Komisyonu Başkanı Aydın Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er,  Daire Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83