REKTÖRDEN ALTSO’YA İADE-İ ZİYARET

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, ALTSO Meclis Başkan Vekili Mustafa Irmak da hazır bulundu.

REKTÖRDEN ALTSO’YA İADE-İ ZİYARET

 Başkan Şahin, Rektör Pınarbaşı ile üniversite birimleri ve ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. 

banner111
Göreve başladığı günden bu yana ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le temas halinde olduklarını belirten Rektör Pınarbaşı, “Göreve başladığımız günden bu yana ALTSO Yönetimi ve ALTSO Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Her zaman destek gösterdiler. Geçmişte olduğu gibi bugünde ALTSO en büyük destekçilerimizden bir tanesi konumunda. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde de ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu’nun protokolünü ALTSO’da imzalamıştık. İnşallah ALTSO Yönetimi, okulumuzu bir sene içerisinde bitirecek. Ben Başkanımıza ve tüm üyelerine üniversitemize bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra da yapacakları bütün hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Eğitim sektörünü desteklemelerinden dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

Rektör Pınarbaşı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, “Öncelikle iade-i ziyaretinden dolayı hocamıza teşekkür ediyorum. Alanya’da devlet üniversitesi hayaldi ama Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde bu hayalimiz gerçek oldu. Bu süreçte değerli hocamız Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’da rektör olarak atandı. Hocamızın atanması bizi çok mutlu etti. Kendisiyle devamlı istişare halindeyiz” dedi.

ŞAHİN: BÜYÜK KATKILARI OLACAK

Yükseköğrenimin, Alanya’ya sosyal ve kültürel açıdan büyük katıklarının olacağını belirten Başkan Şahin, ALTSO olarak ekonomik boyutuyla da yakından ilgilendiklerini söyledi. Başkan Şahin, “Üniversitemizin, kış aylarında yani kış turizminde üyelerimize büyük katkıları olacak. İnşallah sayın rektörümüzün de hedefleri çok büyük, kendisi hiç durmadan çalışıyor. Öğrenci sayımız her geçen gün artıyor. Bu anlamda da Alanya’mız eğitim şehri olma yolunda hızlı bir ilerleme içerisinde” dedi.

Başkan Şahin ayrıca, ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu’na da değinerek, “Alanya Devlet Üniversitesi kararından sonra da biz eğitime büyük önem veren ALTSO Yönetimi olarak bu karara kayıtsız kalamazdık. Bu anlamda da hemen meclisimizden ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu kararını aldık. İnşallah önümüzdeki eğitim yılına okulumuzu yetiştireceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83