ERDOĞAN: ANTALYA, ULUSLARARASI ALANDA FARKLI BİR KONUMA YÜKSELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Kasım tarihinde başlayacak olan G20 Liderler Zirvesinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulunmak üzere saat 13.10'da Antalya'ya geldi.

ERDOĞAN: ANTALYA, ULUSLARARASI ALANDA FARKLI BİR KONUMA YÜKSELİYOR

 Cumhurbaşkanlığı'na ait özel uçakla Antalya Havilimanı'na inen Erdoğan burada Antalya Valisi Muammer Türker,Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile AK Partili İl Başkanı Rıza Sümer ve Milletvekilleri tarafından karşılandı. Erdoğan'ı karşılamak için yaklaşık 1500 vatandaş ta havalimanına geldi. VİP salonundan çıkıp Cumhurbaşkanlığı otobüsüne binen Erdoğan, otobüsten vatandaşları selamlayıp hareket etti ancak kalabalık otobüsün arkasından yürümeye devam edince kısa bir konuşma yaptı.

banner111
14-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan G20 Liderler Zirvesi'ne Antalya'nın ev sahipliği yapacağını ve dünya ekonomisinin yüzde 85'ini elinde bulunduran liderleri misafir edeceklerini söyleyen Erdoğan, dört gün boyunca yoğun bir çalışma temposu olacağını ifade etti.
Misafirlerin yoğun bir ekiple geleceğini ve 10 bin civarında insanın belirlenen alan içinde yerlerini alacaklarını söyleyen Erdooğan şöyle devam etti: "Siz her zamanki ev sahipliğini başarılı şekilde yapacaksınız. Buna inancımız tam, onun için Antalya'yı bu zirveye aday olarak gösterdik. İnşallah önümüzdeki yıl EXPO olayımız var, Antalya uluslararası alanda farklı bir konuma yükseliyor. Ben bugün yapılan çalışmaları bizzat incelemek istedim. Onun için geldim, sizlerle burada fazla kalamıyorum, en az eksiklikle bu zirveyi gerçekleştirmek istiyoruz".
Erdoğan daha sonra otobüsle zirvenin yapılacağı bölgeye hareket etti. Erdoğan'ın incelemenin ardından Ankara'ya dönmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83