'VATANDAŞLARA GÜLER YÜZLÜ OLUN'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

'VATANDAŞLARA GÜLER YÜZLÜ OLUN'

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü ve Milli Emlak Müdürlüğü'ne gerçekleştirdiği ziyarette birimleri tek tek gezerek çalışanlardan,   çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven çalışanlarla sohbet ederek, vatandaşlara güler yüzlü ve hoşgörülü davranmalarını istedi.

banner111
 
Ziyaret esnasında vatandaşların isteklerini de dinleyen Kaymakam Tanrıseven vatandaşlara, Vergi Dairesi çalışanlardan memnun olup olmadıklarını sordu. Kaymakam Tanrıseven'i karşılarında gören kurum çalışanları ve vatandaşlar memnuniyetlerini gizleyemeyerek, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Kaymakam Tanrıseven ziyaret esnasında yerleşik yabancı olan ''John Van Santen'' ile İngilizce olarak muhabbet etti. John Van Santen, Kaymakam Tanrıseven'e ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş'un odasında yaptığı konuşmada; ''Devletin hoşgörüsünü ve gülen yüzünü vatandaşa göstereceğiz. Devletin bütün kademelerinde gülen yüzümüzü eksik etmeyeceğiz. Hepimizin varlık sebebi vatandaşa hizmet etmektir. Sizler Devletin gülen yüzü olmalısınız. Alanya vergi dairesi, Türkiye'deki geçen yılki rakamlara göre 44 ilden daha fazla vergi toplayan bir konumdadır. Şimdi ki hedefimiz ise 50 vilayeti sollamaktır '' dedi.

Kaymakam Tanrıseven'in ziyareti esnasında Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş ve Mal Müdürü Salih Taşdemir hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83