ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANIYOR

Alanya-Antalya yolunda G20 için denetimini sıklaştıran polis, araçları didik didik arayıp sürücülerin GBT'lerini sorguluyor.

ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANIYOR

 14-17 Kasım tarihleri arasında Antalya'nın ev sahipliğinde Belek Turizm merkezinde dünya ekonomisinin yüzde 85'ini elinde bulunduran liderlerin katılımıyla yapılacak olan G-20 Liderler Zirvesi öncesinde Antalya ve ilçelerinde güvenlik önlemleri had safhaya ulaştı. 

banner111
G-20 Liderler zirvesi nedeniyle tüm dünyanın gözü Türkiye ve Antalya’ya çevrilirken, Antalya genelinde olduğu gibi Manavgat’ta da bir dizi önlemler alınıyor. Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler, meydana gelebilecek olası olayların önüne geçebilmek amacıyla Alanya-Antalya D-400 karayolunda Antalya istikametine ilerleyen araçları didik didik arıyor. Alanya-Manavgat girişinde Sanayi kavşağında araçları durduran ekipler, araçları en ince ayrıntısına kadar ararken, araç sürücüleri ve araçlarda bulunan vatandaşların GBT’leri sorgulanıyor.
Yol denetimleri zirve süresince devam ederken, Manavgat Emniyet Müdürlüğü emrindeki 100 personelin de zirvenin yapılacağı Belek’te görev yapacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 17:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83