MANAVGAT DENİZLE BULUŞUYOR

Daha önce Manavgat Irmağı kıyılarındaki Kordon Caddesi, Aşağı Pazarcı, Yukarı Pazarcı, Yukarı Hisar, Aşağı Hisar ve Zindan Mevki’lerinde toplam 100 bin metrekarelik düzenleme yaparak kente kazandıran Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şimdi de Örnek Mahallesi Irmak Kenarı’ndaki 1 km’lik sahil bandında peyzaj çalışmalarını başlattı.

MANAVGAT DENİZLE BULUŞUYOR
MANAVGAT DENİZLE BULUŞUYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Irmağı kıyılarında yaptığı düzenlemelerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz 5 yıllık zaman diliminde Manavgat ırmağı kıyılarında 100 bin metrekarelik alanı düzenleyerek halkın kullanımına açan Başkan Sözen, yeni kıyı alanlarının da düzenlenmesi için ekibiyle birlikte kolları sıvayarak çalışmaları başlattı. Sözen, başlattığı bu yeni çalışmayla “Manavgat’ı denizle buluşturma” projesi kapsamında devam eden çalışmalarına bir etap daha eklemiş oldu.
 
MUHTEŞEM PROJE

Başkan Sözen bu çalışmasında Örnek Mahallesi Irmak Kenarı Rekreasyon Düzenlemesini projelendirerek hayata geçiriyor. Örnek Mahallesi’nde Eski Balıkhane Mevki’nden Çevreyolu Köprüsü arasında kalan 1 kilometrelik alan için hazırlanan muhteşem peyzaj projesinin uygulanmasına başlandı. Projede seyir alanları, yürüyüş parkurları, açık spor alanları, nehir feneri kafeteryası, macera parkurlarından oluşan çocuk oyun alanları, kuru havuzlar, gölet alanı ve su gösterileri alanı yavaş yavaş oluşmaya başladı.  

İNSAN ODAKLI PROJE

Başkan Sözen, ırmak kıyı düzenlemelerinin bu etabında diğer düzenlenen alanlardan farklı kullanım alanları hedeflendiğini ve ana temanın geliştirilerek insanların daha çok zaman geçireceği rekreasyon alan tasarımlarının kullanılacağını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, projenin en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına açılacağını vurguladı. 

SÖZÜMÜZÜ TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ

Başkan Sözen, “Manavgat Irmağı çevresinde 5 yıldır düzenlemeler yaptık. Etap etap yaptığımız çalışmalarımıza şimdi bir yenisi daha ekleniyor. Bu yeni çalışmamızı da halkımızla paylaşmak bizleri gururlandırıyor. Her şey halkımızın rahatlığı için. Projemiz en kısa sürede tamamlanacak. Örnek Mahallesi kıyısı, rekreasyon çalışmasıyla turizmin gözbebeği Manavgat’ımız daha farklı bir güzelliğe bürünecek. Kent merkezi de denizle buluşacak” dedi. 




Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83