BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ALANYA’DAN ATA’YA SAYGI

Bahçeşehir Koleji Alanya Ailesinin genç üyeleri, Atamızın aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümünü saygı, sevgi ve minnetle andı.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ALANYA’DAN ATA’YA SAYGI

 Bahçeşehir Alanya 10 Kasım günü özlem ve hasret koktu. 9.05 geçe okul bahçesinde yerlerini alan tüm öğrenci ve öğretmenler, siren sesinde gözlerinde Atamızın bıraktıklarına sahip çıkmanın verdiği gururla saygı duruşunda durdular. 

banner111
İlkokul öğrencileri saat 10.00’da arkadaşlarına, kendilerine Atamızı anlattı. Öğretmenlerimizin anlattığı Atamızı dinledi. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimize, çocuklarımıza söylediği sözler bir kez daha Bahçeşehir Koleji Alanya konferans salonunda hayat buldu. 
Gün boyunca Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri Mustafa Kemal Atatürk’ü andı, O’nu anlattı. Ortaokul, lise ayrı ayrı anma programlarını gerçekleştirirken akşam programında okul velilerini ağırladılar. 17.30’da Bahçeşehir Koleji Alanya konferans salonunda gerçekleştirilen 10 Kasım töreninde öğrencilerin hazırladıkları program izleyicilerin yüreklerine dokundu. 
Kurtuluş Savaşı  mücadelesine katılan sessiz tüm kahramanların anısına, Atamızın manevi huzurunda saygı duruşu ile başlayan program , Atamızın bilinmeyen çocukluk anıları ile devam etti. Genç Türkiye’nin ilk uçak mühendislerinden olan Selahattin Reşit Alan’ın Atatürk’ün izinde gerçekleştirdiği hayalleri büyük beğeni aldı. Fikriye Hanım’ın gizlice Paşasının yanına gelip Ankara’nın soğuk iklimini dağıtması ilgiyle izlenirken, piyano eşliğinde söylenen şarkılara tüm davetliler eşlik etti. 7. sınıfların korosu ve 9. sınıfların Atatürk Oratoryosu ile anma programı alkışlarla son buldu.  

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 19:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83