AYDIN: ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat’ta görev yapan bürokratlara nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlere Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü’den başlayan AK Parti Milletvekili Aydın sırasıyla Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Cumhuriyet başsavcısı Hasan Dalak ve Jandarma Komutanı J.Binbaşı Ufuk Aruk’u makamlarında ziyaret etti.

AYDIN: ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

 Manavgat kaymakamlığında gerçekleşen ilk ziyarette kısa bir konuşma yapan Manavgat kaymakamı Nazmi Günlü, AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın ile çok eskilere dayanan bir mesai arkadaşlıkları oluğunu belirterek “Antalya Orman Bölge Müdür yardımcısı olarak görevdeyken bende Kemer kaymakamıydım. O zaman Antalya'da orman yangınlarına karşı koordinasyon görevi sayın vekilimizdeydi. Bizde mülkü idare amiri olarak görev yaparken oradan mesai arkadaşlığı olarak başlayan bugüne kadar kesintisiz devam eden, her ne kadar görev yerlerimiz değişse de devam eden bir irtibatımız bir dostluğumuz var. Son genel seçimlerde İbrahim Aydın beyin Milletvekili olmasına çok sevindik. Kendisini çok yakından ve iyi tanıyorum. İşin siyasetin yanında kamu görevi, devlet memurluğu ve idarecilik boyutunu da bildiği için genelde Antalya'ya ama özelikle Manavgat'a bizlere çok önemli destek ve katkılarının olacağına inanıyorum" dedi.

banner111
Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ise ilk ziyareti doğup büyüdüğü memleketinin Manavgat'ın Kaymakamı Nazmi Günlü'ye gerçekleştirdiğini belirterek “2004 yılından buyana Manavgat'ı ikitdarla buluşturmak için bir çalışmamız oldu. Manavgat'tan bir Milletvekilimiz olsun diye 3 dönemdir teşkilatlarımız çalışıyor. 1 Kasım genel seçimlerinde görev bize nasip oldu. İlk ziyaretimizi kaymakam beye gerçekleştiriyoruz. Kendisi ilk olarak Kemer kaymakamı, ardından Ben İzmir Orman Bölge müdürü iken Çeşme kaymakamı ve Turgutlu Kaymakamı olarak görev yaptık. Birlikte Manavgat'a çok güzel hizmetler yapacağız inşallah. Manavgat çok güzel hizmetler alacak. Biz buradan Ülkücü kardeşlerimizin, sosyal demokrat kardeşlerimizin oylarına talibiz. Partimizin istikrarı için yüksek oranda bir oyla seçildik. Bu da bizi hem onurlandırdı hem de bize güç verdi. Antalya bölgesinde Manavgat oyunu yüzde 44' lere çıkartmış Manavgat var. Manavgat'ta hep birlikte çalışacağız. Konya'dan Manavgat'a gelen Alacalbel tüneli yapılıyor. Allah’ın izni ile bunların hepsi yapılacak. Seçim beyannamesinde bulunan her şey yapılacak. Ulaşımla ilgili Manavgat zaten merkez nokta. Özellikle kendi bölümümle ilgili olan kadastro konusunda çalışmalar yapacağız. Antalya eğitim şehri Manavgat'a 2 fakülte daha yapabilirsek Allah’ın izni ile 6. üniversiteyi kuracağız. Yüksek okulumuz var, MATSO'nun yaptığı Turizm fakültemiz var. Kısa sürede 2 fakülte daha kazandırıp Manavgatımızı Üniversite ile buluşturacağız. Manavgat'ta vatandaşlarımızla birlikte çalışıp 2019'a kadar üniversiteyi kazandıracağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 16:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83