'DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU' MESAJI MI?

Çavuşoğlu, G20 Liderler Zirvesi hazırlıklarını incelemek için Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgi verdi. Çavuşoğlu'nun Erdoğan'a brifing verirken çekilen resmi paylaşması siyasi kulisleri hareketlendirdi.

'DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU' MESAJI MI?

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınında yer alan Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun Twitter üzerinden paylaştığı resim siyasi kulislerde 'Erdoğan, Çavuşoğlu'nu yeniden Dışişleri Bakanlığında görmek istiyor" yorumlarına neden oldu. 

banner111
AK Parti Antalya Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, 14 Kasım tarihinde başlayacak olan G20 Liderler Zirvesinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulunmak üzere saat 13.10'da Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik etti. 
Bir taraftan yeni hükümet kurma çalışmalarının da yapıldığı şu günlerde ve siyasi kulislerde geçen dönem Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı görevinde bulunan Mevlüt Çavuşoğlu'nun ismi yeniden aynı bakanlık için geçiyor. Çavuşoğlu, G20 liderler zirvesiyle çalışmaları incelemek üzere Antalya'ya gelen Erdoğan'a eşlik etti. Çavuşoğlu, Twitter hesabından "G20 Zirvesi hazırlıklarını incelemek üzere Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanımıza çalışmalarla ilgili bilgi verdik" verdik notunu, Erdoğan'a çalışmalarla ilgili bilgi verirken çekilmiş resmi ekleyerek takipçileriyle paylaştı.  
Erdoğan'ın en yakınında yer alan Çavuşoğlu'nun resmi ise siyasi kulislerde 'Erdoğan Çavuşoğlu'nu yeniden Dışişleri Bakanlığında görmek istiyor" yorumlarına neden oldu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83