GÜNEY: ATATÜRK'ÜN GÖSTERDİĞİ YOLDA YÜRÜYORUZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Atatürk’ün bizlere bıraktığı emaneti korumak için bizlere gösterdiği yolda kararlı bir şekilde yürüyoruz" dedi.

GÜNEY: ATATÜRK'ÜN GÖSTERDİĞİ YOLDA YÜRÜYORUZ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. yılında özlem ve rahmetle anıyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının bugün 77. yılı… Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Alanya’da da anma programları düzenlendi. Atatürk Anıtı’ndaki programa Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney de katıldı. Saat 9’u 5 geçe bayraklar yarıya indi ve Ulu Önderin manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yılı nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.
Güney, mesajında, “ Mustafa Kemal, bir milletin yeniden var olma yönünde verdiği kararlı mücadelenin büyük önderi olarak bugünlere gelmemizin en önemli mimarı olmuştur. Bizler de Atatürk’ün bizlere bıraktığı emaneti korumak için bizlere gösterdiği yolda kararlı bir şekilde yürüyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 hedefleri doğrultusunda kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Bu inançla Ulu Önder Mustafa Kemal’i ölümünün 77. yılında şükranla anıyoruz “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83