MENDERES TÜREL'DEN 10 KASIM MESAJI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 10 Kasım mesajı yayımladı.

MENDERES TÜREL'DEN 10 KASIM MESAJI

 Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 10 Kasım mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bağımsızlık mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 77. yılında rahmet, sevgi ve saygıyla anıyoruz.

banner111
 Milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin daha da üstüne çıkartmak, onun hedef ve hayallerini gerçekleştirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş savaşında ortaya koyduğu milli birlik ve beraberlik şuuru ilk gün gibi devam ediyor. Milletimiz o günlerde olduğu gibi şimdi de kendisine karşı oyun oynamak isteyenlere en güzel cevabı veriyor” dedi.

Türel, “Gerçek mana da Atatürk sevgisinin millete hizmet ve Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak için yılmadan çalışmak ile olacağını biliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bu bilinçle hareket ediyor ve 2023 hedeflerine ülkemizi taşımak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Atatürk’ün söylediği gibi "Hiç şüphesiz ki, Antalya dünyanın en güzel yeridir." Antalyamızı hak ettiği yere ulaştırmak, dünyanın yıldızı yapmak için hizmet ediyor, varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Bizler Antalya’yı, Atatürk'ten aldığı güven ve gururla büyük hedeflere ulaştıracağız."

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 12:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83