MERKEZİ ORTAK SINAV İLK GÜNÜ TAMAMLANDI

Anaokulundan üniversiteye yaşam boyu sürekli ve kaliteli eğitimi ile geleceğe yön veren ve 21. yy becerileriyle donatılmış nesiller yetiştiren Bahçeşehir Koleji Alanya’da Merkezi Ortak Sınavların ilk oturumu gerçekleştirildi.

MERKEZİ ORTAK SINAV İLK GÜNÜ TAMAMLANDI

 İki oturum olarak planlanan sınavın ilk oturumu bugün Türkçe, Matematik ve Din Kültürü derslerinden oluştu. 20’şer sorundan oluşan sınavlar için 40’ar dakika süre verildi. 

banner111
Yarın yapılacak olan ikinci oturum ise Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Yabancı Dil derslerinden oluşacak ve ilk oturumdaki uygulama gibi yapılacak.


Bahçeşehir Koleji Alanya’yı bir kez daha farklı kılan ise öğretmenlerin öğrencilerinin heyecanına her dakika ortak olmaları oldu.

Öğrenciler uzun süre yoğun program ile sınava hazırlandılar. Konu tekrarları, deneme çözümleri, test çözüm ve kontrolleri, etüt çalışmaları, deneyler, akşam kampları ile konular her anlamda tamamlandı. 

Öğrenciler için oturumlar öncesinde ve arasında ikramlar hazırlandı. Bahçeşehir Koleji Alanya’da eğitim gören öğrenciler oturum aralarında tüm öğretmen ve yöneticileri ile birlikte günün tedirginliğini sohbet ederek attılar. 

Sınav sonunda ise Bahçeşehir Koleji Alanya öğretmen ve öğrencileri bir araya gelerek günün hatıra fotoğrafını çektirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 15:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83