OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ

Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği, Öğretmenler Günü için özel bir organizasyon düzenledi. Sosyal sorumluluk projeleri ile Alanya’da farkını ortaya koyan Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Aile Birliği, öğretmenlerinin özel günü için her ayrıntıyı düşündü.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ

 27 Kasım Cuma günü SeaPort otelde düzenlenen kokteylde Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, tüm öğretmenleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Çekilen hatıra fotoğrafları ve lezzetli ikramlar ise geceye damgasını vurdu. 

banner111
Öğrencileri için özveriyle çalışan ve sayısız başarıyı faaliyet raporuna ekleyen Bahçeşehir Koleji Alanya öğretmenleri, kendileri için hazırlanan kokteylde hoş sohbetler ederek özel günün tadını çıkardılar. Program sonunda Bahçeşehir Koleji Alanya öğretmenleri, yoğun tempolarının ve öğrencilerini hazırladıkları sınav heyecanlarının içerisinde güzel bir dokunuş sağladıkları için Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Aktay’a ve Yönetim Kurulu üyeleri Tuba Kamburoğlu, Figen Şahin, Esra Doğan ve Ebru Kartal Kılınç’a ayrı ayrı teşekkürlerini sundular. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2015, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83