Özgün Kardelen Eskişehir'de

Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi birim sorumluları mesleki incelemeler de bulunmak üzere Anadolu Üniversitesi’ne gitti.

Özgün Kardelen Eskişehir'de
Yaptığı başarı çalışmalar ile adını ulusal ve uluslararası platformlarda sıkça duyuran Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü’ne mesleki gelişim çalışma gezisi düzenledi.

Kurumdan psikolog, fizyoterapist, özel eğitim uzmanı, çocuk gelişimi uzmanı, spor koordinasyon öğretmenlerinin katıldığı gezi hakkında açıklamalarda bulunan Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Psk. Feridun Özdeş, “Yıllardır özel eğitim çalışmaları ile ülkemizde öncülük yapan Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsüne vizyonumuzu geliştirmek, bilgilerimizi zenginleştirmek ve alanın duayeni hocalarla yaptığımız çalışmaları değerlendirip onların yaptığı çalışmaları yerinde görmek için Eskişehir’e gittik. Çok verimli bir çalışma gezisi oldu. Özellikle uygulamaları görüp anında tartışabilmek ve değerlendirmek terapistlerimizin gelişimine katkı sağladı. Mesleki gelişim gezimizin her aşamasında bizlerden ilgisini esirgemeyen Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü müdürü Prof Dr. İbrahim H. Diken başta olmak üzere bizlerle bilgilerini, tecrübelerini paylaşan Doç Dr. Mehmet Yanardağ, Uzman Ali Kaymak, Uzman Gökhan İnce ve enstitünün diğer hocalarına, uzmanlarına ve tüm personeline katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Özgün Kardelen olarak daha nitelikli eğitim için eğiticilerin eğitimine devam edeceğiz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 11:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83