Revize istedi

Türk Eğitim Sen Antalya 2 No'lu Şube Başkanı Ulu, maaş promosyonlarının günümüz şartlarına uygun olmadığı gerekçesiyle revize talebinde bulundu

Revize istedi

Geçtiğimiz yıl Alanya İlçe Müdürlüğü tarafından maaş karşılığı promosyon ihalesini yapıldı ve bu ihaleyi Halk Bankası kazandı. Ancak, günümüz şartlarında yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonucu, 2021 yılında belirlenen promosyon beklentileri karşılamıyor. Türk Eğitim Sen Antalya 2 No'lu Şube Başkanı Burhan Ulu da, yaşanan bu durum karşısında revize talebinde bulunarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçe verdi. Ulu, banka promosyon anlaşma tutarının güncellenmesi için yaptığı girişim sonrasında, "Ülkemizde meydana gelen ekonomik dalgalanmalar sebebiyle,  geçen yıl belirlenen promosyon anlaşma tutarı çok düşük kaldı. Bu tutar günümüz şartlarına uygun hale getirilmeli" dedi. 

'PERSONEL LEHİNE GÖZDEN GEÇİRİLMELİ'

Eğitim camiasının hakkı olanı alması gerektiğini ifade eden Ulu, "Gerekirse hukuki yollara başvuracağız" diye konuştu. Öte yandan Ulu, diğer illerde promosyon ihalelerinde de daha yüksek tutarlarda yapıldığının göz önünde bulundurulması gerektiğinin de altını çizdi. Ulu, "Promosyon ihalesi personel lehine revize edilmeli" diyerek, çağrıda bulundu.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83