Bişkek'te Alanya'yı anlattı

Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Uluslararası İlişkilerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTSO Kadın Girişimciler Komisyon Başkanı Anastasııa Petrova Çetinkaya geçtiğimiz günlerde Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te bir dizi temaslarda bulundu. 

Bişkek'te Alanya'yı anlattı

Geçen yıl BossWomen konferansına katılarak,  burada ilk kez Alanya'nın temsil edilmesini sağlayan Anastasııa Petrova Çetinkaya,  bu kez Tekstil Mühendisi Selma Gökbelen ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Tanpınar'ı da kafileye dahil ederek, Alanya'nın güçlü bir şekilde konuşulmasını sağladı. 

FORUMDA ALANYA'YA BÜYÜK İLGİ

BossWomen'de Alanya hakkında bilgiler veren heyet, forum sonrası katılımcılardan büyük ilgi gördü. Katılımcılar, Alanya Heyeti ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleri ile yarıştılar.

BİŞKEK TİCARET ODASI ZİYARET EDİLDİ

Anastasııa Petrova Çetinkaya ve Alanya Heyeti burada ki temaslarını Bişkek Ticaret Odası Başkan Vekili Roman Kasymov ve Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Nazira Katipova ile bir araya geldi. Alanya Ticaret Odası ve Alanya hakkında bilgiler veren heyet, Katipova ve Kasymov'a hediyeler verdi.

KANAL ASYA'DAN ALANYA'YA İLGİ

banner111

Forum sonrası Kırgızistan'ın en önemli TV kanalı Kamal Asya yetkilileri ile bir araya gelen Petrova, Kanal Asya'nın Alanya ilgisi üzerine ve yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

GAYE COŞKUN KATILAMADI

BossWomen Forumu'na davetli olan bir diğer isim, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ise programının yoğunluğu dolayısı ile foruma katılamadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83