SERDAR KILIÇ ALKÜ'DEYDİ

TRT Haber kanalında yaptığı ‘Doğadaki İnsan’ programıyla ünlenen Serdar Kılıç, Alanya Alaaddin Keykubad Üniversitesi (ALKÜ) İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda öğrenciler ve Alanyalı izleyenleriyle buluştu.

SERDAR KILIÇ ALKÜ'DEYDİ
Doğadaki İnsan isimli programıyla TRT Haber’den evlerimize konuk olan Serdar Kılıç, ALKÜ’de öğrenciler ve Alanyalı izleyenleriyle buluştu. İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye ilgi oldukça yoğundu. Seyircisiyle buluşmanın mutluluğuyla oldukça keyifli bir seminer gerçekleştiren Kılıç, hem tarihsel hem de programda yaşadığı deneyimler ile ilgili bilgileri izleyenleri ile paylaştı. ALKÜ Rektörü Pınarbaşı’nın açılış ve teşekkür konuşması ile başlayan program, katılımcıların soru cevap bölümüyle son buldu.

ALTİD’DEN KILIÇ’A HARİTA VE PUSULA HEDİYESİ

Alanya Turistik İşletmecileri Derneği (ALTİD) tarafından hazırlanan Doğa Sporları Haritası ve Boyun Pusulası, rektör Ahmet Pınarbaşı tarafından Serdar Kılıç’a hediye edildi. Alanya’da iki program çekeceğinin sözünü veren Kılıç, ALTİD’ten aldığı hediyelerin program esnasında oldukça işe yarayacağını ve haritayı mutlaka detaylıca inceleyeceğini dile getirdi.









Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83