Ses Nefes'ten muhteşem konser

Ses Nefes Müzik ekibi, DEMKOD’un burs verdiği 35 üniversitesi öğrencisine yardım amacıyla Türk Müziği konseri düzenledi. Konser dün akşam Alanya Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ses Nefes'ten muhteşem konser
Alanya’nın sevilen müzik gurubu Ses Nefes ekibinin 1.5 saat süren konseri Türk Müziğinden eserlerle renklendi. Solo ve koro şarkı ve türkülerin sesledirildiği konserin geliri ise yardıma muhtaç öğrenciler yararına bağışlandı. Demirtaş ve Çevresi Yardıma Muhtaç Öğrenciler Derneği’ne gelir sağlamak amacıyla düzenlenen konserin geliri 35 öğrenciye burs olarak kullanılacak. Konser öncesi sahneye çıkan Dernek Başkanı Emine Keyaoğlu, düzenlenen etkinliklerle amaçlarının daha çok öğrenciye destek vermek olduğunu söyledi. Keyaoğlu, “Hayırseverler sayesinde derneğimiz bugüne kadar çalışmalarını sürdürdü. Bundan sonra da devam etmek için destekleriniz önemli. Katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler.” dedi.
Bu arada DEMKOD'un kurucu başkanı Demirtaş eski Belediye Başkanı Mustafa  Karagöz, mevcut başkan Emine Keyaoğlu'na dernekte yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83