TELEFONU BÖYLE AÇIN!

ALTSO Akademi’nin 2015 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda 12 Aralık 2015 Cumartesi günü ALTSO Konferans Salonu’nda ‘Telefonda Profesyonel İletişim Teknikleri’ semineri gerçekleştirildi. Ebru Yaşar Seçen’in konuşmacı olarak katıldığı seminere, çok sayıda kişi katıldı.

TELEFONU BÖYLE AÇIN!

 elefonda gerçekleştirilen iletişimi ‘kör iletişim’ olarak nitelendirdiği ifade eden Seçen, “Telefonda iletişim gerçekleştirilirken, en büyük sorun ‘anlaşılamama’ sorunu. Çünkü telefonda bir duyguyu, bir düşünceyi yüz yüze iletişimdeki gibi alamıyoruz” dedi.

banner111
“TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMAK SABIR İSTER”

Telefon görüşmelerini iyi yapabilmek için ana dili iyi kullanmak gerektiğini katılımcılara aktaran Seçen, “Telefonda görüştüğünüz her kişi değerlidir. Her insan farklı kişilik özelliklerini sahiptir. Dolayısıyla değeri ve özeni hak eder. Unutulmamalıdır ki, iletişimin temeli; insani değerleri paylaşmaktır” dedi.
Telefon ile konuşurken dikkat edilecek unsurları da aktaran Seçen, “Olumlu düşünün, kişilikli davranın, yaratıcı olun, hoşgörü ile yaklaşın, karşınızdakinin beklentisini aşmaya çalışın ve samimi olun” diye konuştu.
‘Telefon çaldığı zaman her ne işle uğraşıyorsanız bırakın’ diyen Seçen, “Dikkatinizi her zaman telefona yoğunlaştırın ve telefonu gülümseyerek açın. Bir elinizde ahize varken, başka bir işle de uğraşırsanız o telefon görüşmesinden bir fayda beklemeyin. Beyin yapılan işlerden sadece birine odaklanır. Bu nedenle önceliğinizi telefon görüşmesine verin” diye konuştu. 
ALTSO Akademi’nin 2015 Yılı 2. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri, 19 Aralık 2015 Cumartesi günü Engin Üngören’in katılacağı ‘Asabiyim ben: Öfke kontrolü’ semineri ile devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2015, 12:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83