Akdeniz'de bir ilk

Elite İnşaat tarafından Konaklı'da yapımı tamamlanan Elite Admiral Premium A Plus Rezidans'ın ilk ev sahipleri dünyaca ünlü Rus şirketi Gazprom'un üst düzey yöneticileri, Finlandiya Parlamentosu'ndan siyasetçiler ve işadamları oldu.

Akdeniz'de bir ilk

 Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde Mevlüt Görücü, Erhan Doğan ve Mustafa Toksöz ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Elite İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Elite Admiral Premium A Plus Rezidans, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Elite Admiral'ın Alanya için yüz akı bir proje olduğunu belirterek "Burada gerçekten farklı bir dünya ile karşılaştık. Alanya için üst seviyede bir proje. Bu projenin benzerlerinin Avrupa ve Miami'de olduğunu biliyoruz. Elite İnşaat'ı kutluyoruz" dedi. 

banner111
'ALANYA'YI KÖY SANIYORLAR'

Elite İnşaat sahiplerinden Mevlüt Görücü ise AGC yönetim kuruluna proje hakkında bilgiler verdi. 16 bin metrekarelik alanda 117 ultra lüks daire ile 6 villadan oluşan Elite Admiral'ı 3 yılda tamamladıklarını söyleyen Görücü "İnşaat sektöründe 3 yıl çok uzun bir süre. Genellikle projeler azami 24 ayda tamamlanır. Ancak biz Elite Admiral'ı ortaya çıkarırken ince eledik, sık dokuduk. Çok büyük emeklerle Alanyamıza yakışır bir projeyi ortaya çıkardık" dedi. 
Kaliteli Rus turistlerin uzun yıllardır ve halen Kemer, Belek gibi turistik yöreleri tercih ettiğini hatırlatan Görücü "Bu insanların çoğu ne yazık ki Alanya'yı bir köy, bir balıkçı kasabası olarak biliyorlar. Ve bu insanlar da bir balıkçı kasabasına gelmek istemiyorlar. Bu durum da Alanya'nın tanıtımının ne denli yetersiz olduğunu ortaya koyuyor. Alanya'nın tanıtımı her yıl 23 fuara 4 katalog götürerek yapılmamalı artık. Profesyonel ajanslarla çalışmalıyız. Oysa Alanya zannettikleri gibi bir balıkçı kasabası, bir köy değil. Ve Alanya'ya gelen zengin Rusların yüzde 80'i Alanya'da gayrimenkul satın aldı. Bu insanların paraları var, kaliteli bir evleri olsun, deniz manzarası olsun, otel konforu da olsun istiyorlar. Ve biz bu kitle için bu projeyi geliştirdik. Bize 'Bu segmentte olmaz, Alanya'da satamazsınız' dendi. Biz talep için arz yaratmak gerektiğini biliyorduk. 3 yıl önce henüz 2 dairemizi tamamlamışken bir lansman yaptık ve ortada birşey yokken satmaya başladık. Hayal sattık ve o hayalin daha ötesinde bir ürünü ortaya çıkardık. Şu anda projemizin yüzde 50'si satıldı. Şimdi Elite Admiral'ın yanına muhteşem bir park ve piknik alanı yapacağız. İçerisinde spor sahaları ile helikopter pisti de olacak. Alanya için Elite Admiral'ın önemli bir katma değer olduğunu düşünüyoruz" dedi.
 
'GAZPROM YÖNETİCİLERİ ALANYALI OLDU'

Elite Admiral'dan ultra lüks daire alanlar arasında Rusya'nın en büyük şirketi ve dünyanın en fazla doğalgaz çıkaran kuruluşu olan Gazprom'un üst düzey yöneticileri, Finlandiya Parlamentosu'ndan siyasetçiler ve işadamlarının da olduğunu söyleyen Görücü "Alanya'mızda bu gibi projelerin çoğalması gerektiğine inanıyoruz. Alanya'nın markalaşması için daha çok marka ürün gerekiyor" dedi. 

'ELİTE ADMİRAL ALANYA HALKINA AÇIK'

Elite Admiral'ın Alanya halkına da açık bir tesis olduğunu söyleyen Görücü "Akdeniz Bölgesi'nde, hatta İstanbul'da bile bir örneği olmayan Elite Admiral'dan tüm halkımız yararlanabilir. Restoranımız ve SPA'mız son derece uygun fiyatlarla, kaliteli hizmet vermektedir. Çocuklu ailelerin haftasonları tercih edebilecekleri bir tesisimiz var. Çocuklar için yüzmeden spora, eğlenceye, her yaştan insanımız için fitness salonumuzdan, çok çeşitli aktivitelere kadar kadar her türlü etkinliğimiz var" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 08:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83