Alanya 'Bi Dana Döner'le tanıştı

Alanya 'Bi Dana Döner'le tanıştı
Alanya’da farklı alanlarda yaptıkları başarılı ticari faaliyetler, STK ve siyasi çalışmaları ile tanınan Aladdin Işık, Ahmet Çağlar ve Yakup Gömeç ortak Bi Dana’ya girdi.

Burdur’da kendi çiftliğinde ürettiği danaları, Antalya’da hijyenik ortamda kesip işlediği etleri Akdeniz bölgesinde ki yaygın “bi dana döner” bayilerinde satışa sunan firmanın Alanya bayiliği Ak Parti yönetim kurulu üyeleri Alaaddin Işık, Ahmet Çağlar ve Yakup Gömeç tarafından açıldı. İşletmenin kalite yönetim sistemi gıda güvenliği ve helal kesim sertifikaları da bulunmakta.
Geniş kitlelere sağlıklı, doğal ve lezzetli ürünleri günümüz ekonomisinde uygun koşullarda sunarak sürümden kazanmayı ilke edinen “Bi Dana Döner” kalabalık bir davetli topluluğunun iştiraki ile Oba Mahallesi Fabrika Caddesinde hizmete girdi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Ali Kiriş, Nazmi Zavlak, Fikret Arık, AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu kurum müdürüler, STK temsilcileri ve ortakların aileleri ile sevenleri açılışa katıldı.
Ortaklar adına konuşan Alaattin Işık, sağlıklı ve uygun koşullarda hizmet vereceklerini söyledi.
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise siyasette beraber başarılı işlere imza attığımız üç arkadaşımız ticarette de başarılı olacaktır" dedi.
Antalya, Isparta, Denizli, Burdu ve Muğla’da bayilikleri bulunan Bi Dana Döner sahibi Zeki Evren ise çalışma ilkelerinden bahsetti.
Konuşmaların ardından açılış ve bereket duası okundu.
Açılış kurdelesinin kesilmesi işletmede misafirlere döner ikramında bulunuldu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 20:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83