ALANYA'DA ALIŞVERİŞ YAPAN KAZANACAK

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, durgun ekonomiyi hareketlendirmek amacıyla hayata geçirdikleri “Alanya’da alışveriş var” projesi kapsamında bugün iş yeri ziyaretleri gerçekleştirerek, projenin afiş ve stikırlarını dağıttı.

ALANYA'DA ALIŞVERİŞ YAPAN KAZANACAK

 Şahin, ALTSO ile Antalya Tanıtım A.Ş.’nin birlikte düzenlediği ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesi hakkında hem bilgiler verdi, hem de proje afişlerini camlara astı. Başkan Şahin’e, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bacaksızoğlu da eşlik etti. Şahin dağıtımı devam eden afiş ve stikırların odadan da temin edilebileceğini söyledi.

banner111
Ziyaret ettiği esnaflara proje hakkında bilgiler veren Başkan Şahin, dünya genelinde global bir kriz olduğunu belirterek, bu krizin Alanya’yı da etkilediğini söyledi. Yaşanan krizden Alanya esnafının en az şekilde etkilenmesi için çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, ‘Alanya’da Alışveriş Var’ projesinin de bu çalışmalardan biri olduğunu söyledi.
Başkan Şahin, “Projeyle halkı alışverişe teşvik ederek esnafımızın yaralarına bir nebze olsun destek olmak istiyoruz” dedi.

“23 BANKAYLA ANLAŞMA YAPTIK”

77 Gün sürecek kampanya sonunda Milli Piyango İdaresi aracılığıyla bir çekiliş düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Şahin, “Kredi kartıyla 25 TL’lik alışveriş yapan herkes çekilişimize katılabilecek. 23 bankayla anlaşma yaptık, kredi kartıyla 25 TL’lik alışveriş yapan vatandaşlarımız otomatik olarak kampanyamıza katılıyor. 100 TL’lik alışveriş yapan bir kişi ise 4 defa çekiliş hakkı elde ediyor. Yani 25 TL’lik her alışverişiniz için bir çekilişiniz hakkınız olacak, bir seferde 100 TL’lik alışveriş yaparsanız 4 tane çekiliş hakkınız olacak. Kampanyamıza akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerinden yapılacak alışveriş dâhil değil.” dedi.

“ALANYA BELEDİYESİ DE PROJENİN İÇERİSİNDE”

Projeyle ilgili olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’le de görüştüğünü ifade eden Başkan Şahin, “Projemizle ilgili Alanya Belediye Başkanı’mız Adem Murat Yücel’le de bir görüşme gerçekleştirdik. Alanya Belediyemiz de projemizin içerisinde yer alıyor. Belediye Başkanımız Adem Bey, billboardların tamamını ücretsiz olarak giydirecek. Bu esnafımızı canlandırmak için yaptığımız bir proje. Bu projelerimiz inşallah devam edecek. Bunun gibi daha çok projelerimiz olacak ilerleyen dönemlerde” dedi.

“TABANIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Başkan Şahin, “ALTSO Yönetimi olarak bu tür projelere hız kesmeden devam edeceğiz. Çünkü ben tabandan gelmiş bir insanım. Tabanın sorunlarını çok iyi biliyorum. Küçük ve orta ölçekli esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Büyük ölçekli esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Sürekli onlarla gerek kahvaltı programlarımızda, gerekse bireysel ziyaretlerimizde istişareler yaparak, fikir alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah yeni projelerle kamuoyunun önüne çıkıp, esnafımızı desteklemeye devam edeceğiz. Tekrardan projemiz hayırlı olsun” dedi.

25 TL’YE BİR ÇEKİLİŞ HAKKI

ALTSO ve Antalya Tanıtım A.Ş.’nin birlikte yürüttüğü projeyle, anlaşmalı 23 bankanın kredi kartıyla herhangi bir iş yerinden 25 TL’lik alışveriş yapan kişiler 1 çekiliş hakkı elde edecek. Kampanya sonunda yapılacak çekilişi kazananlara 7 tane Peugeot 301, 7 tane tablet bilgisayar, 7 tane TV, 7 tane klima, 77 tane bisiklet ve 777 tane Alanyaspor forması dağıtılacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83