YENİ VALİMİZE ALANYASPOR FORMASI

Antalya'nın yeni Valisi Münir Karaloğlu'nu Bursa Valiliği'ndeki makamında ziyaret eden Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç ve eski Alanya Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, Karaloğlu'na Alanyaspor forması hediye etti. Vali Karaloğlu, "Türkiye'nin en üst ligi olan Spor Toto Süper Lig'de Antalya'nın takımla temsil edileceği için çok şanslıyız" dedi.

YENİ VALİMİZE ALANYASPOR FORMASI

 Bursa Valiliği'nden Antalya Valiliği'ne atanan Münir Karaloğlu, 13 Haziran'da Antalya'daki görevine başlayacak. Bursa Valiliği'ndeki son günlerinde ziyaretçi akınına uğrayan Vali Karaloğlu'nun Alanya'dan da ziyaretçileri vardı. Play-Off şampiyonu olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Alanyaspor'un Asbaşkanı Bilal Gömeç ve Bursa Orman İşletme Müdürü olarak atanan eski Alanya Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, Vali Karaoğlu'nu makamında ziyaret ederek isminin yazılı olduğu Alanyaspor forması ve atkısı hediye ettiler. Vali Karaloğlu, şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Alanyaspor'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.  

banner111
Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç ve Bursa Orman İşletme Müdürü Cihan Yıkıcı'nın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Münir Karaloğlu, Antalya'nın, Türkiye'nin en üst ligi olan Spor Toto Süper Lig'de iki takımla temsil edilecek olmasının da büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Karaloğlu, "Antalya ve Alanya, turizmin Süper Lig'inde boy gösteriyordu. Şimdi de futbolun Süper Lig'inde boy gösterecek" dedi. Gömeç ve Yıkıcı tarafından hediye verilen Alanyaspor forması ve atkısı ile de poz veren yeni Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Antalyalılar kıskanmaz umarım. Antalya ve Alanya olarak el ele vereceğiz ve Süper Lig'de başarılı olacağız" diyerek, takımlarımız için elinden geleni yapacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 19:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83