"ALANYA'DA YILLARDIR YAPILMAYAN YATIRIMLARI YAPIYOR"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Alanya’da yıllardır yapılamayan yatırımları büyükşehir yapıyor “ dedi.

"ALANYA'DA YILLARDIR YAPILMAYAN YATIRIMLARI YAPIYOR"

 Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya’da devam eden yatırımları yerinde inceleyerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Alanya’nın en çok ihtiyaç duyduğu yatırımların bugüne kadar ortaya çıkan bazı sorunlar nedeniyle hayata geçirilmediğini belirten Güney,      “ Hal projesi bunlardan biri.. Proje büyükşehirde. Zemin katından da yararlanılması için çalışma yapılıyor. Artık iş ihale aşamasına geldi. Katı atık tesisi bir diğer önemli yatırım. Resmi süreç nedeniyle bekletildi. Bu süreçte tamamlanmak üzere..Bu aşamalar en kısa zamanda tamamlanacak ve büyük projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Diğer yandan Çevre Yolu’nun 1. Etabının ihalesi Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak. 2. Etabındaki proje çalışması devam ediyor.  14 km.’lik Alanya Kargıcak etabının yapımına en kısa sürede başlanacak.  

banner111
Yapılanma sürecinin ardından Alanya’nın 103 mahallesi’nde çalışmalara hız verdik. Her mahallede farklı bir çalışmamız var. Önümüzdeki süreçte temel sorunları kökten çözmüş olacağız.  Bu projeleri hayata geçirmemizde en büyük desteği Menderes Türel Başkanım veriyor. Alanya ile ilgili yatırımları bizzat takip ediyor. Ve Alanya’ya büyük önem veriyor. Kendisine Alanya Halkı adına teşekkür ediyorum “ dedi. 

Güney, Alanya Sahil Yolu Tosmur Oba arasında başlatılan kaldırım ve peyzaj çalışmalarını da yerinde inceledi. Güney, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin eşlik ederken, çalışmaları denetleyen Güney, müteahit firma yetkilisinden çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı. İncelemenin ardından değerlendirme yapan Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “  Sahil Yolu’nun Oba ile Tosmur arasındaki bölümünde uyumsuzluğu ortadan kaldırmak için bu çalışmayı başlattık. Tosmur Sahil Yolu’nun 1 km.’lik bölümündeki kaldırım, refüj ve aydınlatma direklerinin tamamını kaldırdık. Yeni projeyle, bu bölgeyi Oba ile uyumlu hale getireceğiz. Kaldırım ve refüjler yeniden yapılıyor. Ayrıca aydınlatma direkleri de Oba ile entegre edilecek. Peyzaj düzenlemesiyle buraya çeşme, havuz ve yürüyüş yolları ve spor aletleri koyacağız. Halkın en çok kullandığı güzergahlardan bir tanesi olan bu yolu en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. “ dedi.  

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 12:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83