ALANYASPOR'UN SÜPER LİG PLANLANMASI YAPILDI

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda, Alanyaspor'un 2016 - 2017 yılı Süper Lig planlaması yapıldı.

ALANYASPOR'UN SÜPER LİG PLANLANMASI YAPILDI

 2016 - 2017 sezonun da Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Alanyaspor'un 2016 - 2017 yılında alınacak tedbirler, önlemler ve Kulübün yapacağı çalışmalar planlanarak Alanyaspor'un Süper Lig'teki yol haritası belirlendi. Statta yapılması gereken çalışmaların da görüşüldüğü toplantıda, komisyon kurularak biran önce çalışmalara başlanılması kararlaştırıldı.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN "EKSİKLERİ TAMAMLAYARAK YENİ SEZONA HAZIR HALE GELMELİYİZ"

Geniş katılımlı toplantının açılış konuşmasını yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Takımımızın Süper Lig'e çıkmasıyla birlikte kentte büyük bir mutluluk yaşandı. Eksikleri tamamlayarak yeni sezona hazır hale gelmeliyiz. Süper Lig'in kriterleri çok fazla bunu hepimiz biliyoruz. Acilen planlamalar yapılarak, stat içi ve stat dışında çalışmalar yapmalıyız. Önümüzde 2 ay var. 2 ay içerisinde herşey bitmiş olmalı. Alt komisyon kurarak sorunları belirleyip sezon öncesine kadar sorunları çözmeliyiz. Zamanımız kısıtlı. Buradaki bütün kurumlar iş birliği yapması gerekir. Alanyaspor sezona alt yapı, stat, çevre düzeni ve Futbol Federasyonun belirdiği kriterleri yerine getirerek, sorunsuz bir şekilde girmeli" dedi.

Kaymakam Tanrıseven, Orman İşletme Müdürü Aydın Açıkbaş'tan stadın etrafında otopark ile ilgili gereken düzenlemelerin yapılmasını, AKEDAŞ Müdürü Uğur Osman Koç'tan da stada gelen yollarda gereken aydınlatma çalışmalarının yapılmasını istedi.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU "SÜPER LİG DENİLDİ VE ÇIKTIK"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in konuşmasından sonra toplantıya katılan Heyet fikir alışverişinde bulundu. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Takımımız Süper Lig'de mücadele edecek. Eskisinden daha fazla takımımıza sahip çıkmalıyız. Herkes kaçma derdinde olmamalı. Kulüp olarak projeler üreterek Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde çeşitli yerlerden destek aldık. Süper Lig denildi ve çıktık. Artık herkesin kulübe destek olma zamanının geldiğini düşünüyorum" dedi.

BAŞKAN YÜCEL "GEREKEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ"

Gerekli tüm çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Önceliğimiz stadın yeni sezona hazır hale getirilmesi. Çimin yenilmesi gerekiyor. Yol sorununu da çözeceğiz. Belediye olarak kulübün yapacağı bütün çalışmalarda kulübün yanında olacağız" dedi.

İL MÜDÜRÜ HACICAFEROĞLU "HALK TAKIMINA SAHİPLENMİŞ"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Alanya halkının takımı sahiplendiğini gördüğünü ifade eden Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Süper Lig'deki Kriterler Ptt 1. Lig'e göre oldukça fazla. Alanya'nın bu zorlukların üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. Kentte inanılmaz olumlu bir hava var. Bu havanın oluşması kuşkusuz Kaymakam Bey'in de büyük emekleri var. Süper Lig'de oynayacak bir kulübün şartları bellidir. Öncelikle yıl boyunca yıpranan çimin değiştirilmesi gerekir. Ayrıca, seyirci giriş yerleri ve turnikeler düzenlenmeli. Bu düzenlemeler yapılmazsa ileride maddi yönden kulübün ceza almasına yol açabilir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler elimizden ne geliyorsa kulüp için yapmaya hazırız" dedi.
BAŞSAVCI TAŞKIN "SPOR SAVCISI ATAYACAĞIZ"Spor savcısı atayarak gerekli tedbirleri alacaklarını söyleyen Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, "6222 sayılı kanun gereği saha içerisinde taşkınlıklara asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

KOLLUK KUVVETLERİ GEREKEN TEDBİRLERİ ALACAK

Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olarak iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirten kolluk kuvvetleri, "Seyirci sayımız artacak. Gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamak için gereken çalışmaları yapacağız. Stat yolu ve çevresinde, geliş ve gidiş yolu şeklinde düzenlendiği takdirde trafikte sıkıntı yaşanmaz. Yollara aydınlatma ışıkları konulmalı. Bu çalışmalar bizlere kolaylık olacaktır" dediler.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, geçmişte olduğu gibi Alanyaspor'a Antalya Büyükşehir'in desteğinin süreceğini belirtti.
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve Müdür İlyas Şirin, Alanya Orman İşletme Müdürü Aydın Açıkbaş, Karayolları 133 Şube Şefi Burak Yeşilyurt, Alanya İtfaiye Müdürü Mehmet Oral, AKEDAŞ Müdürü Uğur Osman Koç, Kulüp yöneticileri ve diğer yetkililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83