Alanyalı firma Antalya'yı inşa ediyor

Alanyalı inşaat ve boya firması MZH İnşaat, Alanya sınırlarını aşarak Antalya ve ilçelerinde bir çok yapıyı inşa etmeye başladı.

Alanyalı firma Antalya'yı inşa ediyor

Alanya'nın en büyük ve saygın firmalarından olan MZH İnşaat Alanya sınırlarını aştı. Antalya Merkez ve Alanya dışındaki bir çok ilçede kültür merkezi, hastane gibi bir çok işletmenin yapımını üstlenen MZH İnşaat kendi sektöründe Antalya'da kalbur üstü bir firma olmayı başardı.

banner111
İŞTE YAPILAN PROJELERDEN BİRKAÇI

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yapımına başlanan ve 10 aylık bir çalışma sonucu bölge halkının hizmetine girecek olan Döşemealtı Devlet Hastanesi'nin yapımını Alanyalı firma MZH İnşaat üstlendi. MZH İnşaat'ın yaptığı hastane bölgenin en modern hastanelerinden birisi olmaya şimdiden aday.

Yine Antalya Doğu Garajı bölgesinde yapımına başlanan Kültür Merkezi'nin yapımı için de MZH İnşaat tercih edildi. Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken MZH İnşaat kısa süre içerisinde kültür merkezini de bitirerek Antalyalılara teslim edecek.

Antalya limanında da iş yeri yapan ve bir çok otelin yapımını üstlenen MZH İnşaat aynı anda birçok büyük yapının altından kalkmayı başarıyor. MZH İnşaat bu çalışmaları kapsamında 250 kişiye de istihdam sağlayarak ülke ekonomisine büyük bir katkıda bulunuyor.


'GURUR DUYUYORUZ'

Firma yetkilileri yaptıkları açıklamada, "Alanya firması olan MZH İnşaat krize rağmen yatırımlarını büyüterek 250 kişye istihdam sağlayıp, Antalya bölgesinde yatırımlarına devam ediyor. Antalya bölgesinde yaptığımız, hastane, kültür merkezi ve otel projeleri ile  birçok kişiye istihdam sağlamaktan gurur duyuyoruz" dediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83