ALTSO'DAN ÜYELERE DAVET VAR

Türk Eximbank Antalya irtibat bürosu işbirliği ile ihracat ve turizm faaliyetlerinde bulunan ALSO üyelerine yönelik, 21 Haziran Salı günü saat 15:30’da bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

ALTSO'DAN ÜYELERE DAVET VAR

 Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

banner111
Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş (Türk Eximbank) Antalya irtibat bürosu işbirliği ile ihracat ve turizm faaliyetlerinde bulunan Odamız üyelerine yönelik, 21.06.2016 tarihinde, saat 15:30’da, Odamız Konferans Salonu’nda, kredi ve sigorta programlarının tanıtılması amacı ile düzenlenecek bilgilendirme toplantısına tüm üyelerimiz davetlidir.

Toplantı Programı

* İhracat Kredileri

* Kısa Vadeli İhracat Kredileri

* Orta Uzun Vadeli İhracat Kredileri

* Döviz Kazandırıcı Hizmetler Kapsamındaki Krediler

* Sigorta İşlemleri

* Kısa Vadeli İhracat Kredi Sigortası

Turizm Sektöründe Krediden Kimler Yararlanır?

* TÜRSAB üyesi A grubu işletme belgesi sahibi seyahat acentaları ile tur operatörleri, yurt dışından getirilen turistlere yurt içi ve yurt dışında verilen her türlü acentalık faaliyetlerine ilişkin hizmetler karşılığında,

* Özel havayolu şirketleri, yurt dışından taşınan yolculara verilen her türlü ulaşım faaliyetine ilişkin hizmetleri karşılığında,

* Turizm işletmeleri (Bakanlık’tan alınmış Turizm İşletme Belgesi olanlar), yurtdışından getirilen turistlere yurtiçinde verilen her türlü konaklama, yeme-içme, ulaşım, yurtdışı tanıtım ve pazarlama vb. hizmetleri karşılığında kredi imkanından yararlanırlar.

Turizm sektörü dışında yurtdışına fiziken mal veya hizmet ihracatı gerçekleştiren firmalar, uluslar arası taşımacılık firmaları da kredi programlarına başvurabilirler.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83