GÖNÜL DURAĞI BÜYÜYOR

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in talimatıyla Alanya'da bir ilk gerçekleştirilerek, faaliyete geçen ”Gönül Durağı”, yeni duraklarla büyüyor.

GÖNÜL DURAĞI BÜYÜYOR

 6 aydan bu tarafa hizmet veren "Gönül Durağı"na yeni duraklar eklenerek, daha fazla ihtiyaç sahibine fayda sağlamaya çalışılıyor. Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü yetkilileri tarafından hafta sonu da dahil olmak üzere haftanın her günü sabah saatlerinde bakımı ve temizliği yapılarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları malzemelere ulaşılması sağlanıyor. 

banner111
3 YENİ GÖNÜL DURAK EKLENDİ

Yardımsever vatandaşların, ihtiyaç sahiplerini görmeden onların yüreğine dokunarak, gönülden bağ kurulmasını sağlayan proje gönüllülük, toplumsal fayda ve aynı zamanda birlikteliğin gelişmesi noktasında Alanya için önemli bir kazanım sağlıyor.

Sosyal sorumluluk projesi olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara aracısız ulaşmayı hedefleyen, projenin ilk standı, Alanya Nüfus Müdürlüğü’nün karşısındaki Hacı Memişler Cami’nin önünde bulunan kermes alanından hizmet vermeye başlamasının ardından, Tosmur, Mahmutlar ve Hacet Mahallerinde de "Gönül Durağı" açıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 13:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83