ALTSO İLE İŞKUR PROTOKOL İMZALADI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR Alanya Hizmet Merkez Müdürlüğü işbirliğinde KOSGEB Girişimcilik Kursu açılacak. Söz konusu kursla ilgili protokol ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile İŞKUR Alanya Hizmet Merkezi Müdürü Selami Harman arasında imzalandı.

ALTSO İLE İŞKUR PROTOKOL İMZALADI

 Girişimcilik Kursu Protokolü’nü İŞKUR Alanya Hizmet Merkezi Müdürü Selami Harman’la birlikte imzalayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Desteklerinden dolayı İŞKUR Müdürümüz Selami beye teşekkür ederim” dedi.

banner111

“ALTSO ÖNCÜ OLDU”

Alanya ekonomisi için ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in önemli çalışmalarının olduğunu aktaran İŞKUR Alanya Hizmet Merkezi Müdürü Selami Harman, Başkan Şahin’i özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Girişimcilik kursu konusunda ALTSO’nun öncü olduğunu vurgulayan Harman, iş planlarını yazarak KOSGEB başvuru süreçlerini başarıyla geçen işletmelerin kredi desteğinden faydalanacağını söyledi.

“GİRİŞİMCİLİK KÜLTÜRÜNÜ YAYGINLAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Başkan Şahin, “Girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını amaçlıyoruz. Eğitimde, kursiyerlere bir iş fikrine sahip girişimciye iş planı hazırlama, pazar araştırması, üretim planlaması, yönetim planlaması, finansal planlama ile ilgili bilgiler aktarılacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 16:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83