ALTSO ÜYELERİNİ ARABİSTANA GÖTÜRECEK

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 16-23 Mart 2016 tarihlerinde Suudi Arabistan İş Gezisi organize edilecek.

ALTSO ÜYELERİNİ ARABİSTANA GÖTÜRECEK

Henüz taslak aşamasında olan 7 günlük iş gezisi kapsamında Medine, Mekke ve Cidde’de firma ziyaretleri, inceleme gezileri, ticaret odası ziyareti ve Umre programı yer alacak. ALTSO, detaylı program şekillendikten sonra katılımcı üyelerle paylaşacak.

banner111
İstanbul aktarmalı Medine’ye hareketle başlayacak olan gezide 2 gece Medine’de, 5 gece de Mekke’de 5 yıldızlı lux otellerde yarım pansiyon konaklama, Antalya-İstanbul-Medine, Cidde-İstanbul-Antalya THY gidiş-dönüş uçak bileti, tüm transfer masrafları, rehberlik hizmetleri, vize masrafları, seyahat sağlık sigortaları fiyata dahil olup program bedeli 1.695 USD ‘dir.
KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi desteği kapsamında düzenlenecek olan gezi , inşaat, inşaat yapı malzemeleri, turizm-seyahat, mimarlık-mühendislik, dekorasyon, ev tekstili-mobilya, tekstil-konfeksiyon, deri çanta-ayakkabı, gıda, tarım ürünleri ve teknolojileri sektörlerini kapsayacak şekilde organize edilmekte olup, söz konusu sektörlerde faaliyet gösteren ve KOSGEB veri tabanında kaydı güncel olan firma katılımcıları 2000 TL’ye kadar KOSGEB desteğinden yararlanabilecek.
Söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerin, 09 Şubat 2016 Salı günü mesai bitimine kadar ALTSO'nun internet sayfasında yer alan katılım formu ile birlikte ALTSO'ya gidip, 250 USD avans bedeli ödeyerek başvurmaları gerekmektedir.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 17:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83