VURAL'DAN TATİLCİLERE ALANYA ÖNERİSİ

Fuarın ilk gününde Alanya standını MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural da ziyaret etti.

VURAL'DAN TATİLCİLERE ALANYA ÖNERİSİ

 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 20'inci kez kapılarını açtı. 80'e yakın ülkenin katılım gösterdiği fuarda özellikle Alanya standına misafirler ve yabancı tur operatörleri yoğun ilgi gösterdi. Fuarın ilk gününde Alanya standını MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural da ziyaret etti.

banner111
Fuar açılışının ardından Alanya standını ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile bir süre sohbet etti. Alanya standında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Alanya’nın güzide bir tatil kenti olduğunu belirtti. Alanya Belediyesi’nin turizme yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Vural, ‘’Ben her zaman söylüyorum, güzel bir vatanımız var, güzel insanlarımız var ve misafirperveriz; dolayısıyla turistlerinde en fazla aradığı özelliklerde bunlar. Bu anlamda Alanya güzide bir tatil bölgesi ve Türkiye’nin dünyaya açılan penceresidir. Günü birlik tatillerin yanında Alanya’da çok sayıda yerleşik yaşayan yabancılar da bulunmakta. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de bu çerçevede şehrin güzelliklerini en iyi şekilde sunabilmek için büyük gayret  sarf ediyor. Başkanımız fuar vesilesiyle Alanya’daki işletmecilerle burada, çünkü turizm sektöründe meydana gelecek sıkıntılar o yörenin halkına da büyük ölçüde yansıyacak. Bir yerel yönetici olarak o sorumluluk içersinde bu sektöre sahip çıkma iradesi ortaya koyuyor.  Alanya standını inceledim, oldukça güzel ve görkemli olmuş. Alanya’nın böyle önemli bir fuarda tanıtılmasına vesile olan başta belediye başkanımızı ve emeği geçenleri kutlarım’’ dedi.
Başkan Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ile birlikte fuar alanındaki tüm stantları tek tek dolaşarak tur operatörü temsilcileriyle önemli görüşmeler yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 18:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83